BDSM en livsstil med lyst og fetish

BDSM - en livsstil

BDSM er for mange en verden, der både tiltrækker og afskrækker. Det er en verden af lyst, som mange ikke ved noget om eller ikke nok om. For hvor går man hen når lysten er sådan lidt ”til en anden side”?

BDSM Scor


Du kan finde meget om BDSM på nettet og møde mange med denne interesse og livsstil på mange lukkede hjemmesider. Som nysgerrig kan det være svært at finde vej ind i de lukkede miljøer. Diskretionen er altafgørende for medlemmerne.


Hvad gør jeg hvis jeg er intereseret i BDSM men uerfaren?

På Scor.dk kan du finde mange profiler der har BDSM som et matchord, og her kan du søge og finde nogle at snakke med om bdsm, og kinks der er i samme retning.
Som nybegynder kan du med fordel alliere dig med andre der har interesse for det samme som dig. Der er altid nogen, der kan give gode råd og vejledning. Du vil som nybegynder blive taget godt imod, når du henvender dig. Vær ikke bange for at spørge, uanset hvad det er du har lyst til at spørge om. Den største fejl du kan begå er ikke at spørge.


Er der forskellige grader inden for BDSM?

Ja, der er mange grader af BDSM lige fra det blide til det helt ekstreme. Du kan komme til at møde begge dele, meget hurtigt. Her er der ikke noget der er mere rigtigt end andet. Det er dig der bestemmer hvor langt du vil gå, og i hvilken retning inden for BDSM du vil gå.
Inden for BDSM er der mange uskrevne regler for hvordan man opfører sig og taler til andre. Som nybegynder kommer du ikke galt afsted hvis du bruger en høflig og venlig omgangsform.


Der er en helt særlig omgangstone i BDSM verden, skulle du opleve nogle problemer, eller føler dine grænser bliver overskredet, så er du altid velkommen til at kontakte vores support på telefon eller mail. Der sidder nogen ved telefonen eller på mailen, mandag til torsdag fra 10-17, fredag 10-14.

Andre BDSM interesserede læste også her: ScorDark Kinks

Klik her og opret en gratis profil nu

Opret profil