Artikler

Article Image

05-04-2011

Skrevet af ScorskribentenEnke med kurs tilbage mod (sex)livet


De delte 40 år i et seksuelt åbent ægteskab, så døde hendes mand. Nu har den attraktive og sensuelle enke fuld fart mod flere oplevelser. Senest har hun meldt sig til kursus i vådorgasme og til Scorfest.


Kvinden bag profilen ICQ var gift i hele 40 år og havde et ægteskab med masser af erotik og sex. Hun og hendes mand legede både de to sammen med andre par og alene hver især med deres elskere og elskerinder. ICQ betegner forholdet som meget lykkeligt. 

 

"Det var baseret på så stor og dyb en kærlighed, at vi vidste, ingen kunne komme imellem os. Den tryghed det skabte, gjorde det meget let at være glad, når den anden oplevede noget dejligt - også, når man ikke kunne være fælles om oplevelsen," forklarer den sønderjyske kvinde.

 

Da hun havde været gift med sin nu afdøde mand i to år, annoncerede han, at hun i hvert fald ikke skulle gå igennem livet og kun have haft ham som sexpartner. Så begyndte de sammen at have sex med andre. 

 

Hans ord kunne ses som "jeg ønsker sex med andre, men lader som om, det er for din skyld."

 

Sådan kunne det tolkes, men sådan var det ikke. Min mand lærte mig, at sex er skønt, og hans udgangspunkt var, at hvis noget kunne gøre mig glad, blev han endnu gladere.  Den holdning lå til grund for vores forhold generelt - at unde den andet alt det bedste.

 

Vi kunne lide at se hinanden sammen med en anden partner,  og jeg blev da også tidligt forført af en af kvinderne. Siden har jeg også holdt af sex med nogle kvinder - som lækkert krydderi, men ikke uden mand/mænd.

 

I begyndelsen prøvede vi at finde et andet par (gennem bladet Weekendsex), men det var for svært at finde et par, hvor vi bagefter kunne sige, at alle havde det dejligt. Derfor gik vi over til dels at have hver vores kontakter - dels til at have fælles PPM og PMM. To gange var vi på swinger-weekend på Agersø Kro, og det var rigtig gode oplevelser.

 

Hvordan styrede du følelserne for dine faste elskere?

 

Jeg har aldrig været "forelsket" i mine elskere - i al fald kun på den ufarlige måde som jeg kalder "sexelsket", for naturligvis skal man kunne lide hinanden vældig meget for, at det gnistrer og for, at det skulle være mere end engangsoplevelser. Flere af mine elskere har jeg beholdt som venner, selvom vi ikke sexer mere.

 

Hvorfor kom du på Scor.dk i 2004?

 

Indtil 2003 kom jeg rundt i landet på kurser og konferencer. Da jeg skiftede job, savnede jeg det miljø, hvor jeg kunne flirte og finde sexpartnere. Så gik jeg med min mands velsignelse på Scor for at se, hvad der rørte sig, og om det var stedet at finde en elsker.

 

Efter et stykke tid tog jeg mod til mig og lavede en plan: Jeg udvalgte fem mænd og fortalte dem, at jeg ikke traf nogen beslutning, før jeg havde mødt dem alle.

 

Første date var en katastrofe! Jeg har deltaget i mange ansættelsesforløb og mente, at jeg var god til at bedømme mennesker ud fra både skrift og tale, men her slog det fejl.

 

Din første date dukkede op kun iført minimal beklædning...?

 

Ja... smiler. Han havde beskrevet sig selv som høj, flot direktør med eget firma, og jeg havde et rigtig godt indtryk af ham gennem både mail og telefon. Vi aftalte at mødes en eftermiddag på p-pladsen ved en restaurant for at følges ind og dele to øl.

 

Da jeg ankom, holdt der kun en bil, men jeg kunne ikke se nogen mennesker. Pludselig løb en lille skikkelse ud foran min bil, og jeg havde indtryk af, at den var nøgen!

 

Jeg prøvede at låse dørene, men nåede det ikke. Min dør blev åbnet, og det første mit blik ramte, var snavsede fødder i sandaler....mit blik gled opad og jeg kunne konstatere, at han ikke var nøgen, men da hans mave hang ned og dækkede det meste af hans g-streng, så det sådan ud! Han rakte hånden ind imod mig og sagde: "Kom! Jeg har rullet vattæppet ud..."

 

Jeg var målløs. Fortalte ham, at han jo var bekendt med min plan, og at vi kun skulle drikke en øl og snakke. "Nej, vi skal da bolle!", svarede han. Han blev ved, men til sidst lykkedes det mig at overbevise ham, og heldigvis foreslog han, at han tog noget mere tøj på før vi entrede terrassen.

 

Jeg var skrækslagen. I min begynder-naivitet havde jeg fortalt ham alt for meget om mig selv, så i stedet for at køre fra stedet, gik jeg i total flinkeskole-mode for ikke at gøre ham sur. Han tog bermudashorts på og intet andet...

 

Det var ikke noget kønt syn og slet ikke til en meget lækker restaurant. På vej derhen begyndte han at klappe sig på lommerne, og hans næste bemærkning kom ikke bag på mig: "Duuu... øhhh... jeg har altså ikke fået penge med."

 

Fint! Så kunne jeg vælge at bestille to SMÅ fadøl og få det overstået. Det hele endte ok. Han ringede og sms´ede i en periode, men trak sig så tilbage.

 

Hvordan gik det med de næste fire dates?

 

På de næste fire dates mødte jeg søde mænd, som dog ikke tændte mig, og så gik jeg i cyber-cølibat. Jeg skrev en intetsigende profiltekst med overskriften "Søger ikke" og brugte derefter kun Scor til at blive inspireret.

 

 Hvordan har din rejse på Scor.dk udviklet sig - og dig?

 

Da min mand døde, besluttede jeg at bruge sitet til mere end inspiration. Der kom foto på profilen, og jeg skrev kort om min baggrund i teksten, men satte min alder til 54 år.

 

Jeg har som nævnt det meste af livet haft en elsker, og når man mødes IRL, spørger man ikke om alder - så tænder man bare. Mine partnere har altid været væsentlig yngre end jeg selv, og derfor søgte jeg nok den målgruppe som sexpartner, men jeg gemte mig stadig bag "søger ikke". Jeg fik alligevel mange henvendelser (rigtige mænd giver ikke op ;-), men da jeg stadig ikke var klar til kontakt, blev det kun til mails frem og tilbage.

 

Beret om nogle gode oplevelser, du har haft på eller via Scor.dk.

 

Som led i min plan "tilbage til livet" var jeg i forrige weekend med på kurset i vådorgasmer på Rømø. (Læs mere her: http://www.scor.dk/Community/Artikler/Artikel/1855/Sprøjtende-skøn-luksus-weekend/)

 

Jeg havde oplevet våde orgasmer allerede som ca. 24-årig, men har aldrig kunnet forklare en mand, hvad han skulle gøre ved mig for, at det lykkes. Det blev en dejlig og lærerig weekend, hvor jeg mødte mennesker, som jeg fortsat har kontakt med.

 

Du blev nylig otte år ældre i din profil samtidig med, at du skrev en ny profiltekst...

 

For nogen tid siden erkendte jeg, at der på sigt skulle være kærestepotentiale i dem, jeg valgte at møde, og jeg ville ikke stå i en situation, hvor jeg mødte en mand og derefter skulle til at forklare, at jeg var otte år ældre, end der stod i profilen.

 

Rømø-kurset gjorde udslaget med hensyn til ærlighed i profilen! Jeg mødte en masse dejlige personer, men jeg havde voldsomt besvær med at huske hvem, jeg havde fortalt hvad om min alder. Det havde jeg det rigtig dårligt med. Valgte derfor at gøre op med min taktik og min fordom om, at (de fleste) jævnaldrende mænd er lidt for satte og uinteressante. Jeg omskrev altså min tekst, så den svarede til virkeligheden.

 

Hvad er det, du drømmer om at få i dit kærligheds- og sexliv?

 

Lige nu er ligger mine følelser stadig i koma, og jeg er meget bevidst om ikke at foretage mig noget, som kan såre hverken mig selv eller andre. Jeg er begyndt at afsøge legepladsen, og det trives jeg fint med, men jeg kan lige nu ikke forestille mig at bo sammen med nogen. Det kommer måske en dag.

 

Når jeg alligevel har skrevet "kæreste" i søgefeltet, er det for at signalere, at det er en fremtidsmulighed for mig, og derfor skal det også være det for dem, som søger kontakt med mig.

 

Jeg håber da på et tidspunkt at forelske mig, men det skal være i en mand, der ligesom jeg mener, at utroskab hænger sammen med psyken og ikke med kroppen. Jeg ved, at min mand sidder oppe på sin sky og siger: "Kom nu i gang! Du er jo heller ikke holdt op med at spise!"

 

Kan nogen mand leve op til dit ægteskab - eller hvad er det bedste, du kan få nu?

 

Det er kommet lidt bag på mig, at jeg aldrig har fået så mange henvendelser som efter, jeg har angivet min rigtige alder. Det er dog mit indtryk, at de noget yngre mænd, som skriver, kun er interesseret i noget kortvarigt - sex med en kvinde, som er ældre end dem, står på ønskelisten. De jævnaldrende, jeg får mails fra, vil generelt nok noget mere.

 

Det har været en øjenåbner at øve sig i denne nye måde at møde mennesker på. IRL tænder man, og så skal man til at lære hinanden at kende. Her er det lidt omvendt.

 

Ingen kan matche et parforhold, der har varet i 43 år. Der er en sum af oplevelser og minder, som jo af naturlige årsager ikke kan opbygges med en ny partner, og når man møder et nyt menneske, skal man jo heller ikke sammenligne med sit tidligere liv.

 

Det er derfor, det hedder "kemi" mellem mennesker. To kemikalier blandes, og dermed måske noget nyt. Man er sig selv, men der udvikles nye sider, når man møder et andet menneske.

Send til en ven

Til (email-adresse):
Dit navn:
Din email: