Scor Dark - Et lukket forum for BDSM, Kinks og fetish interesserede

Hvad er Scor Dark?

Scor Dark er et lukket område på Scor.dk, som er forbeholdt profiler med interesse i BDSM og det sorte univers med alle de kinks, der følger med.
Scor Dark er blevet til for at opfylde brugernes ønske om et sted, hvor der kan deles interesser og kinks uden at blive set på som ”til en side”
Her er alt tilladt at vise og tale om, der er ingen der ser skævt til ekstreme billeder eller kinky påklædning eller konstellationer med flere partnere.

scordark

Hvem er Scor Dark for?

Scor Dark er stadig en datingside, hvor der kan findes en partner eller flere. Møde nye venner og dele interesse med andre. Her kan relationer vises på mange måder. Desuden kan Scor Dark bruges til at vedligeholde venskaber og aftale møder og danne grundlag for at melde sig ind i de lukkede foreninger.

Har alle adgang til Scor Dark?

Det er ikke alle scor.dk profiler, der har adgang til Scor Dark. For at få adgang til Scor Dark skal der sendes en ansøgning, og der er kun adgang for medlemsprofiler. Dette gør vi for at sikre, at Scor Dark profilerne har en reel interesse i at være på sitet.

Er sitet kun for erfarne?

Scor Dark er også for nybegyndere, der søger viden. Et netværk for alle, nysgerrige nybegyndere og dem der kan lære fra sig. Alle udvikler sig ved at blive informeret og påvirket af hinanden.
Det sorte univers har mange foreninger og klubber, som kan være svære at finde hvis man ikke lige ved hvor ledetrådene er. Derfor kan foreninger og klubber have en profil på Scor Dark, således at alle kan se hvad de enkelte klubber og foreninger tilbyder og hvornår det foregår.

Scor.dk Sort vs Rødt

Scor Dark er på mange måder et skridt tilbage til det gamle Scor.dk, hvor der var sort og mindre rødt. Med Scor Dark er der igen plads til at udfolde sig med kinks og frække dates i en verden der er forbeholdt sorte profiler. Scor Dark området er tilbage i de gamle sorte farver, som brugere der sitet i 1998 muligvis husker.

Scor Dark har dedikerede supportere ved telefonen og mailen, som selv bevæger sig i miljøet og derfor kender omgangformen indefra. Kontakt tider er: mandag til torsdag fra 10-17, fredag 10-14.

Andre brugere læste også: Scor Dark BDSM

Klik her og opret en gratis profil nu

Opret profil