Nybegynder inden for BDSM? Ansøg på Scor Dark

Det sorte univers og Scor Dark kan være en stor mundfuld for nye, der er mange indtryk og udtryk at forholde sig til og sætte sig ind i.

Jeg er meget nysgerrig og vil finde ud af om det er noget for mig, kan jeg komme på Scor Dark?

Ja det kan du, opret en Scor profil og skriv en ansøgning og send den til os. På Scor Dark er nybegyndere og nysgerrige velkomne, så længe der er en oprigtig interesse i at være på Scor Dark. Vær opmærksom på at der gælder særlige diskretionsregler på sitet, og at der kan forekomme billedmateriale der kan virke voldsomt.

scordark nybegynder

Kan jeg spørge andre om ting, jeg ikke ved noget om eller ikke forstår?

Naturligvis kan du det, alle vil gerne svare efter bedste evne, så længe du spørger høfligt og respekterer at der er vidde grænser for normalitet på Scor Dark. Undlad at tale nedladende om det du ikke forstår. Spørg ind til det i stedet for.

Kan jeg som nybegynder sige nej til en inden for miljøet?

Ja det kan du :-) Scor Dark profilerne har en anderledes normalitet, men et nej er altid et nej. Du vil hurtigt lære de forskellige termer og udtryk at kende.
Respekt og tillid er noget af det vigtigste inden for denne verden, og det er vigtigt for alle at du som ny melder klart ud, hvis der er noget du ikke vil være med til.

Kan jeg komme ud af Scor Dark hvis det ikke er noget for mig?

Ja det kan du. Din profil vil så blive en helt almindelig scor.dk profil, uden adgang til Scor Dark. Af diskretionshensyn må alt hvad du har set på profiler og billeder på Scor Dark ikke kommenteres andre steder, heller ikke efter du har forladt Scor Dark.

Der er en helt særlig omgangstone på Scor Dark, skulle du opleve nogle problemer, eller føler dine grænser bliver overskredet, så er du altid velkommen til at kontakte vores support på telefon eller mail. Der sidder nogen ved telefonen eller på mailen, mandag til torsdag fra 10-17, fredag 10-14

Andre BDSM interesserede læste også: Kinks Scor Dark BDSM

Klik her og opret en gratis profil nu

Opret profil

Notifikationer

Ingen notifikationer