Handelsbetingelser

Køge, 31. Marts 2017

Ved oprettelse af abonnement eller ved køb af ydelser på scor.dk, accepterer du hermed nedenstående handelsbetingelser for Scor.dk:

Sikker handel hos Scor.dk

§ 1: Hos Scor.dk har vi taget en række forholdsregler for at gøre dit køb 100% risikofrit.


Når du betaler med kort, sørger vi for, at kortoplysningerne ikke bliver gemt på Scor. Alle oplysninger, der bliver sendt fra Scors sikre servere til Dibs/Nets foregår via krypteret kode, så ingen andre har mulighed for at opsamle dine private informationer.

De oplysninger, du måtte give os om dig selv, er udelukkende til internt brug og vil aldrig blive givet videre til tredje mand (ud over evt. offentlige retskyndigheder pr. påbud). De oplysninger du afgiver ved indmeldelse i Scor.dk, bruges til at give dig det størst mulige udbytte af dine besøg hos Scor.dk.

For at sikre at ingen andre får adgang til de oplysninger du udveksler med os, krypteres oplysningerne. Kryptering betyder at oplysningerne laves om til en avanceret kode. Denne kodning kaldes SSL (Secure Sockets Layer) og betyder at kun Dibs servere (NETS godkendt) kan læse den. For betaling med Internationale kort gælder samme løsning, dog sker kodningen gennem Wirecards servere.

Når du betaler med kort hos Scor.dk, er det derfor sikkert at indtaste kortnummer og udløbsdato samt CVC kode. NETS (Dankort og Visa/dankort) eller Wirecard (internationale kreditkort, herunder Mastercard) garanterer for betalingen, så du aldrig bliver holdt personligt ansvarlig for falske eller svigagtige betalinger på Scor.dk. Hvis uheldet er ude, og en fremmed misbruger dit kort, dækkes beløbet enten af din bank eller Scor.dk.

* Derfor er det 100 % sikkert at handle hos Scor.dk

Af hensyn til vores brugere og til os selv har vi lavet en række politikker og guidelines for brugen af Scor.dk. Hvis der er noget du er i tvivl om er du velkommen til at kontakte os via vores supportformular, under hjælp & support


§ 2: Betalinger på Scor.dk: Du kan betale med kreditkort (bl.a. Dankort, Visa eller Mastercard) og i nogen grad med alternative betalingsmidler (bankoverførsel), når du køber Scor Point. Betaler du med kort bliver betalingen for varen hævet på din konto, når varen er leveret. Betaling på abonnement aftaler - læs mere under abonnement betingelser.

Du kan betale medlemskab med Mobilpay. Når du betaler med Mobilpay trækkes beløbet når du swiper.

§ 3: Sendt ordre: Når du har klikket på Acceptér, får du straks en besked om ordren er godkendt, en kvittering samt et ordrenummer. Det er en god ide at printe denne ud og opbevare den et sikkert sted, så vi kan hjælpe dig bedst muligt hvis du skulle opleve problemer senere i forløbet.

§ 4: Scor Point: Kan ikke købes længere. De point der er købt kan bruges til at købe opmærksomhedsprodukter for eller give medlemskab til andre.

Der refunderes alene for de point du selv har købt. Point købt i forbindelse med en abonnementspakke bliver reguleret jf. reglerne i § 10, dvs der tages højde for mængderabat og administrationsgebyr bliver modregnet. Tildelte point som du ikke har betalt for refunderes ikke.

§ 5: Tredjemands misbrug: Scor ApS påtager sig intet ansvar for tredjemands misbrug af personlige profiler på Scor.dk - herunder misbrug af indehavende Scor Point. Det er op til bruger selv at opbevare kode og brugernavn et sikkert sted. Tjek evt. løbende din profil historik og finder du noget mistænkeligt - tag da straks kontakt til Scor Support på telefon 70 275 959 inden for normal kontortid eller via vores supportformular, under hjælp & support.

Abonnements betingelser

Det er muligt at have en gratis profil på scor.dk, men som betalende medlem på Scor.dk får du fri adgang til en frækt dating univers, hvor du kan uploade, tilgå og se billeder, video - samt se og tilgå webcam. Hertil vil du og kunne drage fordel af en række unikke medlems værktøjer, der er designet til at hjælpe dig med at skabe den første og afgørende kontakt til den eneste ene - eller bare søde venner online. 

§ 6: Scor.dk abonnementsaftaler:

  • 1 måneds abonnement: Betales pr. løbende mdr. Kun betaling via kreditkort (standard)
  • 3 måneds abonnement: Betales pr. løbende kvartal Kun betaling via kreditkort
  • 12 måneds abonnement: Betales pr. løbende år.

Ved køb af unikt løbende tilbudsabonnement, vil et sådant altid tage udgangspunkt i et af de ovenstående  abonnementstyper - med hertil gældende abonnementsbetingelser.

§ 7: Betaling: Alle abonnementstyper - herunder tilbudsabonnementer, er opbygget således, at det automatisk fornyes, indtil du vælger at opsige det (se opsigelsesbetingelser nedenfor). Når du tegner et abonnement accepterer du samtidig, at Scor.dk ved automatisk fornyelse af dette løbende trækker et beløb svarende til prisen for det abonnement, som du fornyer fra den konto, som du benytter ved tegnelse af abonnementet.

Du kan betale med VISA, Mastercard og Dankort til alle produkter.

Ønsker du at betale via bankoverførsel, kan dette kun ske med et Årsabonnement - hvori der lægges et transaktionsgebyr oven i udsalgsprisen.

Vi forbeholder os ret til i fremtiden af lægge yderligere transaktionsgebyrer oveni i udsalgspriserne.

Betaler du med Mobilpay, betaler du kun for en periode ad gangen: 1 måned, 3 måneder eller 12 måneder.
Mobilpay betalingen er ikke fortløbende og er derfor til en anden pris end de fortløbende abonnementer.

§ 8: Aftaleindgåelsen og kvittering: Når du køber adgang til Scor.dk, indgår du aftalen med Scor ApS, CVR-nr. 24 24 29 86. Torvet 15, DK 4600 Køge, Tlf.: 70 275 959. Når du har foretaget et køb modtager du en e-mail kvittering. Denne kvittering er dit bevis for det aftalte, og den svarer til indholdet af den dokumentation, som Scor ApS opbevarer om den indgåede aftale.
Ved betaling med Mobilpay, får du en email med kvittering samt en kvittering direkte i Mobilpay app’en.

§ 9: Fortrydelsesret:
Da dit abonnement medlemskab / periode medlemskab giver direkte adgang til lukkede områder på Scor.dk, er medlemskabet ikke omfattet af fortrydelsesret. I henhold til Lov om Forbrugeraftaler, gælder den i loven indeholdte fortrydelsesret ikke ved fjernsalg af tjenesteydelser, såfremt udførelsen af tjenesteydelsen påbegyndes samtidigt med aftaleindgåelse.

 

§ 10: Opsigelse: Hvis du ønsker at opsige dit løbende abonnement på Scor.dk, kan du altid gøre det via "Medlem & Service" (se i menu punkt min profil, medlem og service). Via dette link vil du opsige den automatiske fornyelse, som trækkes på dit kreditkort. Hvis du ønsker hjælp til dette, kan du kontakte vores support, der altid står parat til at guide dig.

 

Ring på telefon 70 27 59 59 for telefonisk support i følgende tidsrum:

 

  • Mandag: 10.00 - 17.00
  • Tirsdag:  10.00 - 17.00
  • Onsdag:  10.00 - 17.00
  • Torsdag: 10.00 - 17.00
  • Fredag:   10.00 - 14.00

 
I tilfælde af opsigelse af abonnement inden dets udløb bortfalder den mængderabat, du har fået, fordi du på forhånd bandt dig for en bestemt periode, og det indebærer, at din betaling for den periode, hvor du har haft abonnement justeres i overensstemmelse med "standard" prisen på et måneds abonnement på Scor.dk, der gælder for beregning af den periode, du rent faktisk har benyttet dig af tjenesten.
Medlemskab købt med mobilpay, er ikke et abonnement men en enkelt periode, refusion sker efter samme betingelser som fortløbende abonnementer

Opsigelse af abonnement kan ske via fanebladet "Min profil/status".Du kan nemt selv opsige automatiske fornyelse af dit abonnement på " Medlem & Service" (se øverste højre hjørne).

Nedlagte/slettede profiler kan ikke rejse krav om godtgørelse på uudnyttet abonnement og scor points.


§ 11: Reklamation: Efter købeloven har du 2 års reklamationsret. Hvis du ønsker at reklamere over en mangel ved din profil, skal du reklamere inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer inden 2 måneder efter du har opdaget manglen er reklamationen altid rettidig.

Generelle betingelser:

§ 12: Forbehold for ændringer:
Scor.dk forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt at ændre, forandre eller opdatere disse bestemmelser, og du er indforstået med at være omfattet af sådanne ændringer, forandringer eller opdateringer.

§ 13: Ophavsret: Denne hjemmeside er ejet og drevet af Scor ApS - en virksomhed, der er underlagt den danske lovgivning, og har sit hovedkontor i Køge, Danmark. Læs venligst reglerne igennem, før du går i gang med at bruge www.Scor.dk. Gennem brugen af www.Scor.dk accepterer du automatisk reglerne. Reglerne for profiler på scor.dk har du accepteret ved profil oprettelse. Hvis du ikke kan acceptere reglerne, må du ikke bruge denne hjemmeside. I den anledning gør vi opmærksom på du skal være 18 år eller mere for at benytte Scor.dk.

§ 14: Brugen af materialer: Du må ikke kopiere, reproducere, transmittere eller på anden vis distribuere indholdet af denne hjemmeside - herunder tekst, billede, lyd og video - til offentlig eller kommerciel brug uden forudgående skriftlig tilladelse fra Scor.dk.

§15: Kundepolitik: Alle oplysninger, du måtte afgive til Scor.dk, behandles med diskretion. Oplysningerne benyttes kun internt, og vi gør alt, hvad vi kan for at beskytte og hemmeligholde dine data - blandt andet gennem brugen af kryptering og firewalls. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til andre. Vi forbeholder os ret til at ændre vores on-line kundepolitik.

§ 16: Moms- og skat: Alle priser er inklusive moms.

§ 17: Kontakt adresse:
Dette website er ejet og drevet af Digital Contact.

 

ScorAps-DigitalContact
Torvet 15, Forhuset
4600 Køge

Telefon: 7027 5959
CVR-nummer: 24242986

Nykredit, reg.nr. 8117 kontonr. 3113560

Iban  NYKBDKKK /DK9481170003113560

Etableret anno 1998.