Forside » Dating » BDSM dating

BDSM dating

BDSM er for mange en verden, der både tiltrækker og afskrækker. Det er en verden af lyst, som mange ikke ved noget om eller ikke nok om. For hvor går man hen når lysten er sådan lidt til en anden side?

Ffty Shades, BDSM eller kinky dating, uanset hvilken betegnelse der bruges dækker det over en hel del forskellige retninger i det seksuelle spektre.

Lige fra det blide med små klap i numsen og blindfold, til det mere ekstreme med pisk, nåle og synlige mærker.

Du kan finde meget om BDSM på nettet og møde mange med denne interesse og livsstil på mange lukkede hjemmesider. Som nysgerrig kan det være svært at finde vej ind i de lukkede miljøer. BDSM Danmark er skjult fra det vi kan se, det kræver ofte lidt søgning at finde en dansk bdsm side.

Hvad er BDSM

TestBDSM er også leg med håndjernDe skjulte og stadig lidt forbudte lyster inden for BDSM har mange fået øjnene op for, efter Fifty Shades. Det er vigtigt at nysgerrige ikke tror at bøgerne er en guide inden for dette kinky univers. BDSM er så meget mere og indeholder langt flere kinks og retninger end bøgerne viser.

Har du interesse for BDSM eller nogle af de mange kinks og fetich der findes, så har du store muligheder for at finde ligesindede på Scor.dk. Du kan også oprette dig på ScorDark som er en BDSM dating side.

Der er alle afskygninger af lyster, med alt fra en endefuld til nihalede piske. Har bindelege og bondage din interesse finder du også mulige partnere her. Der findes mange profiler der går op i dansk bondage.

Her kan finde profiler hvor de skriver slave søges eller har lyst til at afholde et bdsm gangbang. Du kan få en ordre om at finde sex partner til din dominante. Eller komme på slave dating.

Der er altid nogle at snakke med og spørge om råd. Du er måske den andre vil spørge ad, hvis du har erfaring og vil dele ud af den.

Der er fetich for læder og lak, og ikke mindst latex og rubber/gummi. Mulighederne er mange inden for BDSM og fifty shades. Du bestemmer selv hvor "sort" du vil være.

I BDSM miljøet er diskretionen meget vigtig, det er en forudsætning for at være en del af miljøet at diskretionen overholdes.

Hvad gør jeg hvis jeg er interesseret i BDSM men uerfaren?

Scor.dk kan du finde mange profiler der har BDSM som et matchord, og her kan du søge og finde nogle at snakke med om bdsm, og kinks der er i samme retning.

Som nybegynder kan du med fordel alliere dig med andre der har interesse for det samme som dig. Der er altid nogen, der kan give gode råd og vejledning.

Der er en BDSM chat og der er mulighed for at læse BDSM noveller eller blogs. Du vil som nybegynder blive taget godt imod, når du henvender dig. Vær ikke bange for at spørge, uanset hvad det er du har lyst til at spørge om. Den største fejl du kan begå er ikke at spørge.

Er der forskellige grader inden for BDSM?

Ja, der er mange grader af BDSM lige fra det blide til det helt ekstreme. Du kan komme til at møde begge dele, meget hurtigt. Her er der ikke noget der er mere rigtigt end andet. Det er dig der bestemmer hvor langt du vil gå, og i hvilken retning inden for BDSM du vil gå.

Inden for BDSM er der mange uskrevne regler for hvordan man opfører sig og taler til andre. Som nybegynder kommer du ikke galt afsted hvis du bruger en høflig og venlig omgangsform.

Der er mange ord for det forskellige BDSM udstyr. Det kan være svært at finde ud af lige i begyndelsen. Men det læres hurtigt.

Må jeg sige nej?

Ja, i allerhøjeste grad. Et nej tak skal respekteres. Uanset årsag så er et nej tak et nej. Ingen kan tvinge dig til at deltage i noget der går over dine grænser. Det kan måske virke som om det ikke er muligt at sige nej, men det kan både den dominante og den underkastede. Lige som al anden sex så er BDSM sex bedst hvis parterne er enige om retningslinjer og regler. BDSM er et ligeværdigt forhold med en skæv magtfordeling.

Det kræver tillid og respekt at indgå i et forhold som dominant og BDSM slave. Det er ikke noget der sker på første date. Det kræver lidt mere af begge parter. Både af opmærksomhed og nærvær.

At turde overgive sig til en andens vilje er den største tillidserklæring et menneske kan få.

De slår hårdt, er det vold?

Hvis begge parter overholder den aftale de to har indgået, så er det ikke vold. Det kan ofte se meget voldsomt ud, når der slås til med en pisk eller spanskrør.

Nogle er til, det for mange, mere ekstreme med nåle og andre torturlignende tiltag. Vi har alle forskellige ting vi tænder på og så længe de involverede er enige om det, så er det acceptabelt.

Det konflikter ofte med den gængse opfattelse fordi mange inden for BDSM ynder at vise billeder af deres partner i smertefulde situationer. Hvad der er normalt afhænger af øjnene som ser.  

Opret profil

Engangsknald

Flere og flere danskere benytter sig af engangsknald til at få fikset deres lyster.

Dogging Sex

Tænder du på følelsen af at blive taget i at have sex udendørs? Så er dogging sex måske noget for dig.

Notifikationer

Ingen notifikationer