Forside » Sex » BDSM sex

BDSM sex

BDSM er for mange en verden, der både tiltrækker og afskrækker. Det er en verden af lyst, som mange ikke ved noget om eller ikke nok om. For hvor går man hen når lysten er sådan lidt "til en anden side"?

Hvad er BDSM?

Du kan finde meget om BDSM på nettet og møde mange med denne interesse og livsstil på mange lukkede hjemmesider. Som nysgerrig kan det være svært at finde vej ind i de lukkede miljøer. Diskretionen er altafgørende for medlemmerne.

Fifty Shades, BDSM, masochisme eller kinky sex, uanset hvilken betegnelse der bruges dækker det over en hel del forskellige retninger i det seksuelle spektre.

Lige fra det blide med små klap i numsen og blindfold, til det mere ekstreme med pisk, nåle og synlige mærker.

Der er alle afskygninger af lyster, med alt fra en endefuld til nihalede piske. Har bindelege og bondage din interesse finder du også mulige partnere her.

BDSM er forkortelsen for Bondage Discipline Sadisme Masochisme. Hvad gør jeg hvis jeg er interesseret i BDSM men uerfaren?

Scor.dk kan du finde mange profiler der har SM og bondage som matchord, og her kan du søge og finde nogle at snakke med om bondage legetøj, og kinks der er i samme retning. 

Som nybegynder kan du med fordel alliere dig med andre der har interesse for det samme som dig. Der er altid nogen, der kan give gode råd og vejledning også med hensyn til forskelligt BDSM sexlegetøj

Du vil som nybegynder blive taget godt imod, når du henvender dig. Vær ikke bange for at spørge, uanset hvad det er du har lyst til at spørge om. Den største fejl du kan begå er ikke at spørge.


Er der forskellige grader inden for BDSM?

Ja, der er mange grader af BDSM lige fra det blide til det helt ekstreme. Du kan komme til at møde begge dele, meget hurtigt. Her er der ikke noget der er mere rigtigt end andet. Det er dig der bestemmer hvor langt du vil gå, og i hvilken retning inden for dansk BDSM du vil gå. 

De skjulte og stadig lidt forbudte lyster inden for BDSM har mange fået øjnene op for, efter Fifty Shades. 

Det er vigtigt at nysgerrige ikke tror at bøgerne er en guide inden for dette kinky univers. BDSM er så meget mere og indeholder langt flere kinks og retninger end bøgerne viser.


Hvad og hvem kan jeg finde?

Det kommer an på hvad du leder efter. Som sadomasochist kan du finde partnere der matcher dine lyster. Måske leder du efter gode råd til det perfekte BDSM udstyr, som ikke altid er det samme som almindeligt sex udstyr

Hvis du tror at sex er garanteret inden for det sorte miljø, så tager du fejl. Ofte er sex BDSM ikke noget der automatisk følges ad. Sex ses ofte som belønning. 

BDSM er af nogen beskrevet som mental sex, det er mere det der foregår i hovedet end den fysiske del. Men det er lige så forskelligt som dem der dyrker det.

Bondage sex er det at sexe mens ens partner er bundet i reb, eller er det nydelsen og forløsningen som rebene giver i BDSM bondage? Det er helt op til dig. Der er ingen faste regler eller fortolkninger på hvad der er rigtigst.


Udstyrstykke og opførsel 

I BDSM miljøet er diskretionen meget vigtig, det er en forudsætning for at være en del af miljøet at diskretionen overholdes.

Inden for BDSM er der mange uskrevne regler for hvordan man opfører sig og taler til andre. Som nybegynder kommer du ikke galt afsted hvis du bruger en høflig og venlig omgangsform.

Der er fetich for læder og lak, og ikke mindst rubber/gummi. Mulighederne er mange inden for BDSM og Fifty shades. Du bestemmer selv hvor ”sort” du vil være.

Der er et hav af muligheder for at opfylde behovet for BDSM legetøj. Det findes i store og små varianter og til en hver smag og prisklasse. Mange betaler gerne for at få det helt rigtige.


Partner eller ej

Inden for BDSM er tillid til partneren altafgørende. Der er ikke noget vigtigere end det hvis det skal blive godt. Derfor ses der ikke mange engangsknald inden for miljøet. Det er ikke let at opbygge tillid til en fremmed for at lade denne person føre sig igennem en seance med BDSM pisk. Du kan også sex chat, så I lære hinanden at kende før mødet.

Det at finde en sexpartner er ikke så vigtigt som at finde en BDSM partner. Find sexpartner er mere noget der hører til vaniliesex lige som one night stand. 

Men det kan lade sig gøre at find sexpartner og bdsmpartner i miljøet. Det er ikke sikkert det er en og samme person.

Måske har du en partner der ikke er til BDSM, sex behovet er dækket og derfor er det mere en partner til BDSM du søger. Det kan også findes.

Tag springet og lad dig forføre af den mørke side. BDSM er et ligeværdigt forhold med en skæv magtfordeling.


Opret profil

Notifikationer

Ingen notifikationer