Forside » Chat » Chat online

Chat online

Opret profil
Har du lyst til at snakke med andre? Møde nye mennesker, skrive med fremmede? Så er en chat lige noget for dig. På chats kan du se hvem du skriver med, hvis det er muligt at oprette en profil. På andre sider er det kun dit chatnavn der er synlig for andre brugere.

En af fordelene ved en chat er at du er ikke afhængig af at være i samme fysiske rum som dem du chatter med. Der er ingen begrænsning på lokation og alligevel kan en samtale føres.

Alle chatrum er live chat, det betyder at det du ser skrives lige nu. Der er ingen ventetid på at få et svar eller besked tilbage. 

Chatrummet er din digitale stue hvor du mødes med venner og bekendte for at sludre om alt det der rører sig lige nu.

En online chat er ikke bundet til en pc eller tablet langt de fleste sexdating sites har en app hvor deres chat er anbragt. Der er også chat apps uden at der er en hjemmeside. Online er online, om det er fra en app eller et website er underordnet.

Hvem sidder der bag skærmen?

Det kan være en del af charmen ved en chat, at det er ukendte personer der skrives med. En person om hvem man ikke ved andet end det der skrives på chatten.

For andre er det at kunne se hvem der sidder bag skærmen et stort plus. Her er online video chat det der er hot. 

Det at se hinanden på cam chat kan være en god ide inden et møde. Du og din chat ven er sikker på at der er en bag skærmen og at man er den man siger. Det er ikke til at lyve på cam om hvordan man ser ud.

I dag er det ikke så grænsebrydende at se hinanden via cam som det var for få år siden. Alle har prøvet at bruge diverse cam tjenester der er tilpasset telefonerne. Video chat kender de fleste fra skype eller Messenger.

Teknologien får os til at bruge medier som var utænkelige for mindre end 30 år siden. Udviklingen går hurtig og der er altid noget nyt på vej.

Webcam chat var for få år siden en grynet affære med meget få pixels i forhold til i dag, hvor selv den mindste smartphone kan sende video i høj kvalitet.

Gennem online chat har du også mulighed for at finde kvinder, som søger sex.

Chat forum, hvad er det?

En side på internettet der giver mulighed for at registrerede brugere kan diskutere bestemte emner i debattråde, typisk administreret af en moderator

I 90’erne og starten af 00’erne blomstrede et væld af brugervenlige chatsteder og sociale medier frem, som gjorde det nemt for andre end de teknisk kyndige at være sociale på nettet.

At man er anonym, når man chatter, virker stadig tiltrækkende. Stort set alle har nemlig opdigtede brugernavne.

Det er fascinerende og dragende at være i en så direkte interaktion med mennesker, man ikke aner, hvem er. Der er ikke noget filter og det er helt uforpligtende.

Det er muligt både at finde en dansk chat med andre danskere, eller en fræk chat hvis du er mest til denne del af vores side. Her kan du komme i kontakt med

Der er plads til alle typer mennesker på scor chat.

En pige, der er i gang med at chat online med andre.

Hvad må jeg skrive?

Uanset om du er på en dansk sex chat eller en udenlandsk sex chat så er der regler for hvordan chatten bruges og hvad der tillades i forhold til andre brugeres.

Der er mange gode råd at hente om sikker chat og hvad du skal gøre hvis du oplever chikane på chatten.

Det er ikke tilladt at udøve chikane mod andre brugere eller lave reklame på chat sider 

Hvis du gør det alligevel kan du ende med at blive udelukket fra sitet.

Det er god chat etik aldrig at give informationer på chatten som du ikke ønsker alle eventuelt kan få kendskab til. 

Har man en fortrolig chat med en person man føler sig tryg ved, og giver personen sit telefonnummer, adresser eller lignende, er det ubehageligt hvis de efterfølgende bliver brugt til at udøve chikane.

Helt enkelt så er chats på websites og i apps vores måde at kommunikere på. De første chats lagde grunden til det vi i dag kalder for sociale medier.

I bund og grund er de forskellige sociale medier stadig bygget over en chat, med forskelligt design og forskellige muligheder.

Vi kan se hinanden via camfunktioner mens vi chatter og afstanden bliver ikke længere et problem.

Det har ingen betydning om du er i Danmark og chatter med en i Kina eller Australien. Eller det er din genbo du chatter med. 

Det er generel chat og kommunikation på tværs af alt de der skiller os ad. På chatten kan vi være lige den vi har lyst til uanset om du er til sex chat, homo chat eller helt almindelig chat online.

Et brugernavn der ikke viser andet end det der ønskes vist. Hvem ved, hvem der gemmer sig bag de forskellige navne, en bankdirektør eller enlig forælder en flygtning.

På chatten er det lige meget. Der deler vi samme interesse og har et online venskab der ikke kan ses bort fra.