Forside » Chat

Chat

Opret profil
Chat er betegnelsen for en diskussion eller snak mellem flere personer enten via en app eller en hjemmeside.

Der findes mange forskellige chat online. Det kan være i forbindelse med en hjemmeside eller app. Det kan også være en ren chat side hvor der kun er forskellige rum at gå ind i.

Der er meget stor forskel på at bruge en chat der er en del af en hjemmeside og en der kun er til chat.

I den rene chat, er der ikke så mange oplysninger tilgængelig om personerne du chatter med som der er hvis chatten er knyttet til en hjemmeside hvor brugeren har oprettet en profil.

En dansk chat er helt klart at foretrække. Der er du sikker på at blive forstået, sprogbarrieren findes ikke. Der er mange også udenlandske tjenester der tilbyder chat. Vær opmærksom på hvor din yndlings chat er hjemmehørende og om der gemmes informationer om dig. 

Mange sites har forskellige chat rum. Et rum for hvert emne eller område. Så det er let at finde lige den chat tråd eller debat der er interessant lige nu.

Der kan chattes om alle mulige emner, fra nye biler til den seneste date. Der er altid mange nye at møde, og mange finder gode venner gennem chatten. 

Må jeg chatte om sex?

Der er igen regler for hvad du må chatte om. Men det vil være en god ide at holde den frække chat til de chatrum der er dedikeret til det. Der er chat sites kun for erotiske emner, her kan du vælge chat rum efter emne. 

Fræk chat er for mange en let mulighed for en flirt eller at dele en fantasi uden at det bliver til mere. Det er en måde at tale med andre om det der tænder uden at være utro.

På chatten er det muligt at være anonym og det er en stor fordel, ingen behøver at vide hvem du er. Her kan de frækkeste fantasier blive diskuteret uden at nogen stiller spørgsmålstegn ved om du er naboens pæne datter eller direktør i en stor virksomhed.

Der findes også chats til at finde en sexpartner. Eller en at snakke med om et seksuelt emne. Her kan du skrive om alt og finde en at skrive om det der tænder dig.

Sex chat er meget lige på og uden filter. Her tales lige ud af posen om alt inden for sex. Hvis du er på en chat, der er en del af et sexdatingsite. Så kan du se lidt mere om den person du chatter med.

Det kan være det kan udvikle sig til en god ven eller en partner. At chatte er en god måde at lære mere om den anden person.

Hvor finder jeg et godt chatrum? 

Det er meget individuelt hvilke krav der er til et chatrum. Hvis det ikke betyder noget hvem du chatter med, men mere hvad I chatter om så kan alle chatrum bruges. 

Vil du vide mere om den eller de personer du chatter med så er det et site hvor der skal oprettes en profil for at chatte du skal vælge.

Til de frække og erotiske chats er Scor chat et godt sted at begynde. Her kan du se profilerne på de personer du chatter frækt med. 

Der er forskellige chatrum alt efter hvad du søger og har lyst til. Ligeledes er er små chatrum hvor du kan tale med få adgangen. De er ofte brugt til at lave frække aftaler.

Det kan være grænseoverskridende at chatte om noget seksuelt, men det bliver lettere. De andre er der for det samme. 

På scor.dk er der også mulighed for at chatte uden kvindelig indblanding. Så er du homo seksuel kan du bruge homo chat velvidende at kvinder ikke skal blande sig. 

Andre sites har også chatrum der er dedikerede til specielle formål eller grupperinger.


Med smartphone eller en bærbar computer er det nemt at sende en video hilsen eller se hinanden an inden en date.

Det er en god måde at få verificeret at personen du chatter med er den han eller hun udgiver sig for. At billedet på profilen ikke lyver mere end godt er.

Mange sites har en form for webcam chat således at det er let i forbindelse med den almindelige chat lige at få set personen på webcam.

Så er det hurtigt afklaret om der skal ske mere eller ej. 

De mange apps har i stigende grad fået tilknyttet en chat, der gør det hurtigt og nemt at kommunikere med dem der er online.

Det går hurtigt på chatten og der skal følges med hvis det foregår i en stor åben chat. Det er sjovt og hyggeligt. Det kan være frækt og kinky. 

På chatten er alle emner tilladt. Det kan være det lige er din mening der giver en anden en god dag.

Chat online

Har du lyst til at snakke med andre? Møde nye mennesker, skrive med fremmede? Så er en chat lige noget for dig. På chats kan du se hvem du skriver med, hvis det er muligt at oprette en profil. På andre sider er det kun dit chatnavn der er synlig for andre brugere.

Dansk chat

At chatte er at finde nye venner online. Nogen der forstår dig og interesserer sig for det samme som dig. Online kommunikation der giver dig mulighed for at få andres meninger om alt og intet fra hele landet og hele verden.

Fræk chat

Hvilke fantasier og frække tanker har du lyst til at dele med andre? På chatten kan du fortælle og lade andre fortælle deres fantasier til fælles inspiration. Der er altid en at chatte med. En online ven eller veninde der gerne giver modspil og medspil.

Homo chat

Kan du lide at chatte og har du lyst til at snakke med andre der er lige som dig. Er du bi-seksuel eller homoseksuel så er der en chats der er dedikeret til dig.

Scor chat

Chat og Scor.dk er for mange ensbetydende med en masse lir og frække aftaler. Her kan du skrive om alle dine inderste hemmeligheder og lyster uden at nogen ser skævt til det.

Sex chat

Flirt og chat med de andre der er online. Lav frække aftaler med den du gerne vil være sammen med. Sex chat er både at snakke om sex og at lave knalde dates.

Webcam chat

Hvis du elsker at chatte og gerne vil se dem du chatter med så er webcam chat helt klart noget for dig. Her får du alle chat fordele ved respons med det samme og mulighed for at se de andre.