Forside » Dating » Cougar dating

Cougar dating

Opret profil
Cougars betragtes som kvinder, der generelt er over fyrre, de er normalt rigtig flotte og det meste af tiden, ønsker de ikke et seriøst forhold.

I den stadigt voksende verden af dating kommer der nye slangord på næsten daglig basis. Nogle udtryk kommer og går, og så er der dem der holder fast i årevis. 

Dette er tilfældet med udtrykkene MILF og Cougar, som ofte bruges synonymt. Der er ret væsentlige forskelle på de to typer kvinder. Så det er ikke korrekt at bruge dem synonymt.

Milf cougar dating

Som du kan læse i vores sex ordbog er den første og største forskel mellem cougars og MILF'er er, at cougars faktisk nyder selskab med yngre mænd og ikke har noget imod at date dem. Yngre mænd er meget tiltrukket af cougars, fordi de finder deres erfaring og selvtillid forfriskende og sexet. 

I modsætning til MILF'er er cougar kvinder ikke særlig familieorienterede. Disse kvinder vil have det godt, nyde hvert øjeblik og leve livet fuldt ud. Da cougars bliver mere og mere populære, kan du finde gode cougar online dating sites over hele internettet og måske endda mødes med dine drømmes cougar.

Hvad både MILF'er og Cougars har til fælles er, at de er smukke, selvsikker og uimodståelige. Den største forskel er, at MILF'er ikke søger opmærksomhed, mens cougars dyrker og nyder opmærksomheden.

Danske courgars er kærlige og omsorgsfulde som enhver anden kvinde, de er ikke bange for at bryde tabuer og sige deres mening. 

Med det i tankerne bør mænd ikke være bange for at nærme sig cougars, da de har meget mere at vinde end at tabe - selvom forholdet ikke varer for længe.

Sandheden er, at cougars har meget at tilbyde yngre mænd. Disse erfarne kvinder kan tilbyde både deres visdom og viden om forskellige emner, lige fra sex til at beslutte, hvad du vil gøre med resten af dit liv.

Cougar dating i Danmark bliver mere og mere populært. Der er flere ældre kvinder der har fået øjnene op for hvor skønt det kan være at have en yngre mand til at sex.

Der er ofte en aldersforskel på mere end 15 år mellem en Cougar og hendes unge partner.

En ældre kvinde og en ung mand hygger sig.

Hvor finder jeg cougar dating?

Der findes sites for ældre kvinder søger unge mænd. Mange af dem tilbyder cougar dating gratis. Andre sites skal der betales for.

Der findes mange gode muligheder for at date ældre kvinder. Det handler om at finde det site der giver dig de bedste betingelser for at finde dine drømmes Cougar.

For kvinden handler det om sex, at blive tilfredsstillet af en ung og viril mand. At blive feteret, at vise sin unge elsker frem. Der findes site med cougar dating tips, så hop ud i det. Hvad enten du er kvinde eller mand. 

Der er ikke noget forkert i at være en ældre kvinde søger ung mand. At være cougar er ikke det samme som at være sugar mama. Selv om man let kan forveksle de to.

Som sugar mama betaler du for den unges opmærksomhed. En dansk cougar er attraktiv nok i sig selv til at få opmærksomheden fra den unge mand. Det gælder hvad end du forsøger dig med dating i Svenborg, eller ethvert andet sted i landet.

Du kan også altid finder ældre kvinder, hvis du er til swinger dating.

Ældre kvinde søger unge mænd

Det har måske ikke så meget med alder at gøre, så længe det fysiske er i tiptop stand.

Det kræver naturligvis lidt mere at holde sig i form for gamle kvinder end for dem der er lidt yngre. Som Cougar er udseende det vigtigste. Det kræver sin kvinde at følge med de unge mænd.

Det handler om at nyde livet og de muligheder der gives. At date modne kvinder er en vigtig del af vores hverdag. Det er ikke længere tabu at have et sprudlende og velfungerende sexliv selv om man er oppe i årene.

Det kommer helt naturligt at stoppe som Cougar når kroppen ikke længere vil være med. For nogle kvinder bliver det en livsstil at være Cougar. Måske efter en skilsmisse og lysten til et fast forhold ikke er tilstede.

De fleste er midt i trediverne eller starten af fyrrene når de første gang slår sig løs som cougar. 

At date ældre kvinder er livsbekræftende og fantastisk. Sex er ikke forbeholdt unge og yngre. Der er noget at hente af livserfaring og seksuel erfaring.

Det er et stort element at tage fat på, mange finder det skræmmende at kvinder kan være seksuelt attraktive i en høj alder. Hvilket ikke gør sig gældende den anden vej rundt, der er det mere normalt.

Måske hænger det sammen med at mænd er fertile til de dør hvor i mod kvinder kun er det i en årrække. Sexliv og fertilitet er heldigvis ikke afhængig af hinanden. 

Cougar sex dating er kommet for at blive og blive stort i Danmark. Der bliver flere og flere singler og dermed flere single kvinder der vælger parforholdet fra en tid, hvor de vælger at dyrke opmærksomheden fra en yngre elsker.

Der er formentlig også ældre kristne kvinder, der leder efter en ung mand til noget kristen dating. Derfor skal du ikke være bange for, at finde ældre kvinde, selvom du er kristen.