Forside » Dating » Dating for gifte

Dating for gifte

Opret profil
Flere og flere dater som par, for at få deres lyster og fantasier prøvet af. Men hvad er dating for gifte egentlig?

Når et gift par, uanset køn og seksualitet, beslutter sig for at date andre par eller singler, så er det oftest sammen de dater andre. Det giver dem begge stor nydelse og mange oplevelser og giver dem et stærkt bånd da de dater de samme, og gør det som et par. Det er vigtigt at se dem som en enhed og ikke to individer der dater hver for sig.

Det er vigtigt at have helt klare linjer i mellem parterne, så begge ved hvad der er tilladt og hvornår legen skal stoppes. Aftalerne skal klarlægge hvad der søges og hvilke ting der lægges vægt på hos de personer parret dater. 

Dating for gifte mennesker er noget særligt. Det er helt essentielt at det gifte par har et godt grundlag og en forståelse for hinanden og deres behov. Både de individuelle behov og de behov der dækker dem begge.

Er dating for gifte for alle?

Det ligger lidt i ordene at det er for par der er gift, men da mange par ikke gifter sig kunne et mere dækkende ord være dating for par. Så dækker det også de er i et forhold men ikke gift.

Et par kan være det traditionelle mand/kvinde par, eller et par med to af samme køn. Et par er ikke nødvendigvis to der kun tænder på det modsatte køn. Der kan være mange spændende nuancer hos et par. At date som par, er måske ikke for alle par. Der skal stor enighed til, samt ærlighed og åbenhed.

Nogle par går på swinger dates. Hvor de kan møde et eller flere par med samme interesser. Andre dater singler eller kristen dating der passer lige til deres behov. 

Par søger mand eller måske kvinde?

Dating for gifte er et tabu for mange, netop fordi vi er vant til at par har nok i hinanden. Men ikke alle har nok i en, og i stedet for at gå hver til sit, finder parret en løsning så begge kan få opfyldt deres behov

Der findes flere varianter af par dating og sexdating. Nogle par søger en kvinde til sex. Den ekstra kvinde kan opfylde ønsket om flere kvinder eller tage over i en periode hvor partneren ikke kan. Det gælder naturligvis også hvor par søger mand. 

Det kan være fantasier der skal opfyldes eller lyster der skal udforskes. 

Når man par dater kan det gøres fra en parprofil på scor.dk, her kan begge personer beskrives, sammen med oplysninger om hvad der søges og hvad I selv byder ind med.

Det er en fordel af være tydelig i teksten, så de der læser er klar over hvem der tænder på hvad. Det kræver ofte lidt flere informationer og overvejelser at date et par og som et par, da begge skal være interesseret i og acceptere modparten.

Et gift par, der dater.

Dit par søger par?

Skriv til den profil der er interessant, gør det klart hvem der skriver og hvorfor profilen er interessant for jer. Skriver du til et par som single mand, så skriv gerne tydeligt hvad der fangede din interesse. Prøv at søge på par søger ung fyr

Når gifte dater er det ofte ”mest den ene part” der er aktiv, så det er vigtigt også at være opmærksom på den anden part og spørge ind til denne. Hav respekt for det forhold parret har, når der skrives til dem. 

Som par er det en god ide, at have billeder af begge på profilen, eller i det mindste kunne sende billeder af begge. Det er en god måde at vise at begge er virkelige personer. 

Par søger par, det kan tage tid at finde det rigtige par at date. Der er mere end en person at tænde på og forholde sig til. Er det to eller flere par der swinger er der endnu flere at tage stilling til. Det er vigtigt at kende sine egne og sin partners grænser, således at det er dobbelt op på frække oplevelser at date gifte par.

Dating for gifte og samboere

Online dating er let at gå til for par der vil finde ligesindede at date. Det er hurtigt at oprette sig på de forskellige online tjenester der tilbyder dating for gifte. Her kan der let findes par der søger par eller par der søger ung fyr. Der er mulighed for at finde lige det, der tænder på gratis dating sider for gifte.

Her kan par oprette profiler med billeder og beskrive ønsker og lyster og derved finde matches. Der kan skrives breve eller chattes med potentielle dates. Udveksles ønsker og idéer til et frækt møde.

Det er muligt at få en chat med gifte kvinder, her kan du spørge ind til hvad den enkelte ønsker og finde den der matcher dig. Nogle online tjenester tilbyder specifikt dating for gifte kvinder, ligesom beskrevet i vores sex ordbog om utro dating.

Mange par søger pige til trekant. Andre par søger pige til pigesex hvor manden ser på. Det kræver stor tillid at date som par, både til hinanden og sig selv. Det kræver tillid til den eller de personer der bliver lukket ind i forholdet. 

Fokus på parforholdet med par dating

Det vigtigste er at holde fokus på at vi gør det sammen som par. Således har forholdet mulighed for at bliver stærkere. Det er nødvendigt at respektere og acceptere hvis den ene part trækker sig. Således at oplevelser og dates kan nå at bearbejdes inden der aftales nye dates.

Ofte fører det til venskaber der både er en seksuel relation og et venskab der holder i alt uden for det seksuelle. Nogle gifte par dater i en periode og holder så op igen, andre gør det kontinuerligt alt efter hvad lyster der lige nu skal tilfredsstilles.

Par dating er kommet for at blive og give gifte par mulighed for at få fantasier opfyldt. Mange benytter dating app for gifte til at finde deres dates.

Utroskab ved dating for par

For mange vil det at date som gift, være det samme som at være utro. Definitionen på utroskab er: Et hemmeligt følelsesmæssigt nært forhold til en anden end partneren. Begrebet vil normalt forbindes med et seksuelt samkvem. Der findes endda sider kun til dating for gifte kvinder.

Det at date som gift, behøver ikke være utroskab. Hvis partneren kender til det og er indforstået med det. Så er det ikke utroskab. Det er ikke hemmeligt.

Du kan helt sikkert også finde dating for gift i Vejle.