Fifty Shades, er det en interesse du vil dyrke?

Så find en ligesindet partner med samme kinky interesse på Scor.dk

Fifty shades har fået meget fokus efter de seneste bøger og biograf film.

Fifty Shades, BDSM eller kinky sex, uanset hvilken betegnelse der bruges, dækker det over en hel del forskellige retninger i det seksuelle spektre. Et område danskerne har taget mere til sig gennem de senere år.

Fiftyshades Scor


Men hvad er det så?

Det rummer meget. Lige fra det blide med små klap i numsen og blindfold, til det mere ekstreme med pisk, nåle og synlige mærker.


Findes der en guide inden for BDSM?

De skjulte og stadig lidt forbudte lyster inden for BDSM har mange fået øjnene op for, efter Fifty Shades. Det er vigtigt at nysgerrige ikke tror at bøgerne er en guide inden for dette kinky univers. BDSM er så meget mere og indeholder langt flere kinks og retninger end bøgerne viser.

Hvor finder jeg ander med interesse for det lidt mere kinky?

Har du interesse for BDSM eller nogle af de mange kinks og fetich der findes, så har du store muligheder for at finde ligesindede på scor.dk
Der er alle afskygninger af lyster, med alt fra en endefuld til nihalede piske. Har bindelege og bondage din interesse, finder du også mulige partnere her på Scor.dk.


Hvor kan jeg søge eller dele min viden?

Der er altid nogle at snakke med og spørge om råd. Du er måske den andre vil spørge ad, hvis du har erfaring og vil dele ud af den.
På chatten finder du alle de forskellige kinky profiler på Kinky chatten. Du kan finde mange blogs med kommentarer om emnet på Scor.dk og spørge ind til disse blogs. Ligeledes er der mulighed for at melde sig ind i en af de mange loger omkring BDSM.
Der er fetich for læder og lak, og ikke mindst rubber/gummi. Mulighederne er mange inden for BDSM og fifty shades. Du bestemmer selv hvor ”sort” du vil være.


Er der nogle særlige regler?

I BDSM miljøet er diskretionen meget vigtig, det er en forudsætning for at være en del af miljøet at diskretionen overholdes.
Der er en helt særlig omgangstone i BDSM verden, skulle du opleve nogle problemer, eller ikke kan finde ud af at bruge vores kinky chat, eller føler dine grænser bliver overskredet, så er du altid velkommen til at kontakte vores support på telefon eller mail. Der sidder nogen ved telefonen eller på mailen, mandag til torsdag fra 10-17, fredag 10-14.

Se også: Scor-Dark BDSM

Klik her og opret en gratis profil nu

Opret profil

Notifikationer

Ingen notifikationer