Fræk chat netop nu med kvinder mænd og par

Fræk chat

Er du til lir og lækre billeder, så er vores chatrum lige til dig. Her sendes frække beskeder og erotiske fotos hele dagen.

frækchat scor


Der er noget for enhver smag, så uanset om du er til det ene eller andet af det frække så er der altid nogen at chatte frækt med.


På scor.dk er der dagligt knap 5000 profiler på chatten, fordelt på alle døgnets timer. Der sendes 8000 billeder alene i den offentlige chat.


Alt dette kan du selv blive en del af, ved at være logget ind i dit favorit rum og skrive løs. Flirt til højre og venstre. Brug chatten til at charmere de andre, vis dig frem.
Billeder og chatbeskeder sendes også privat, og her sker der rigtig mange frække ting.

Min chatbesked bliver ikke læst og svaret, hvad gør jeg


Det går rigtig stærkt i chatten, og derfor er det en god idé at du husker at skrive navnet eller forkortelse for den du vil skrive til, ellers kan beskeden let blive overset.

Der er en i chatten der bliver ved med at skrive, hvad kan jeg gøre

Hvis du ikke vil se på hvad en profil skriver, så brug ignorer funktionen. Så kan du ikke se hvad profilen skriver.

Hvad er regler for billeder

Du må gerne sende billeder i chatten, men kun af dig selv. Vær opmærksom på at det er at misbruge andres tillid, hvis du deler et billede uden tilladelse.

Hvad er privat chat

Det er stedet hvor du kan chatte med en person, og det der skrives kan ikke ses af andre. Billeder der sendes i privat chat kan heller ikke ses af andre.
Du kan vælge at gemme dine private chats.


Hvis du skulle opleve nogle problemer, så kontakt vores support på telefon eller mail. Der sidder nogen ved telefonen eller på mailen, mandag til torsdag fra 10-17, fredag 10-14

Vi håber du får mange frække chat oplevelser.

Andre frække chattere læste også sexdating sex chat & sex kontakt

Klik her og opret en gratis profil nu

Opret profil