Forside » Sex » Gay sex

Gay sex

Drømmer du om sex med en mand, så online sites der hvor du kan finde din sexpartner. Der er mange potentielle partnere, og har du lyst så er der også mange bi-mænd der søger sex med mænd.

Online sexdating sites for bøsse sex findes overalt. Der er flere sites i Danmark der er forbeholdt mænd. Du kan på disse sites sex chatte med andre mænd. 

På sites hvor både mænd og kvinder kan oprette sig er der oftest chatrum forbeholdt mænd der søger mænd. Bøsser har her mulighed for at chatte uden indblanding fra kvinder.

Mandesex er stadig omgærdet af tabu i det offentlige rum. Heldigvis findes der mange steder du kan finde en sexpartner.

Der er mange der kender scor.dk som et frækt sted at finde en sexpartner, er du ikke helt kommet ud af skabet, er du mange steder helt anonym, når du søger online.


Vildt eller romantisk? 

At finde en sexpartner er for alle, både dem der lige er kommet ud af skabet og dem der har været det i mange år. Uden at glemme dem der ikke har taget springet endnu.

Mande sex er lige så vildt og lige så romantisk som alt andet sex. Selv om mange måske vil mene at det er mest vild sex.

Der er mange mænd, der nyder at vise sig frem på cam og derigennem finde en partner. Det er muligt på mange online sites. Du kan se den mand du har valgt inden I mødes. 

Sex dates er lige på og hårdt. Her er mænd ofte mere villige til at mødes for kun at sexe i modsætning til mange kvinder.


Find sex partner

Vær afklaret med hvad du selv søger og har lyst til at opleve. En online profil er et godt udgangspunkt. Du kan vælge at oprette dig flere steder, både på sites for homoseksuelle og på de sites der rummer alle former for seksualiteter. Med en online profil, så har du også mulighed for at finde et engangsknald, hvis du er til de.t

Homo miljøet længe været afhængigt af medier for at finde partnere og kommunikere, og tæt knyttet sammen med kommunikationsteknologier.


Under radaren

Det er beskæmmende at sex og kærlighed mellem mænd, stadig er genstand for mange fordomme og meget lidt forståelse. Alle har ret til at være sig selv uden at skulle stå model til mobning

Sex mellem mænd har i moderne tid altid været afhængigt af mødesteder i byen. Mænd har brugt medier til at skabe egne mødesteder, for at gå under radaren.

Online sites og mobil apps har givet nye muligheder for diskret at finde sexpartner som homoseksuel. Uanset hvor du er, kan disse apps vise dig hvor der er en mulig partner.

Bliver din besked eller brev ikke besvaret med det samme, så giv dig tid til at søge videre efter en anden date. Det ville være ærgerligt at gå glip af noget godt, fordi du venter på noget andet. 

Din næste one night stand er kun et klik eller swipe væk. 

Sex og erotik er lige så vigtigt for bøsser som for alle andre. Der er mere end det rå og vilde over sex mellem mænd. Der er plads til følelser og intimitet. 

Det begynder måske med et engangsknald. Måske har en film med dansk homo sex tændt din lyst. Hvad end der tændt dig, så stå ved dig selv.


Vestlig sygeliggørelse

Prøv at sammenligne denne moderne vestlige måde at tænke, beskæftige sig med og tale om homoseksualitet med det antikke Grækenland, hvor homoseksualiteten var en almindelighed, for ikke at sige en norm.

Hvor man inden for det moderne vestlige tankesæt bestemmer homoseksualiteten som en biologisk forskellighed fra heteroseksualiteten, opererer man inden for det græske tankesæt med blot ét begær rettet mod det skønne, hvad enten det er en mand eller kvinde.

Det er befriende at homo sex var en naturlighed og en norm. Det var acceptabelt og forventeligt. Der kan da heller ikke være tale om hverken homo-, bi- eller heteroseksualitet i moderne vestlig forstand inden for det antikke græske område, idet der kun er tale om ét begær, der kan rettes mod forskellige køn.

Casual sex mellem mænd skulle gerne i den moderne verden igen blive helt naturlig. Så det ikke var nødvendigt at skilte med sex gay men at sex var fuldbyrdelsen af ét begær uanset hvilket køn det var rettet i mod. 

Friheden til at være lige den person med det begær der flyder i kroppen. Uden frygt for had eller diskrimination. Antikkens filosofi om ét begær i stedet for en seksualitet kunne den moderne verden godt bruge. En verden hvor sex med bøsser var lige så naturligt som alle andre former for sex mellem voksne. Selv om definitionen bøsser så ville forsvinde fordi fokus ikke er på kønnet men på begæret.

Opret profil

Notifikationer

Ingen notifikationer