Forside » Sex » Gruppe sex

Gruppe sex

Opret profil
Der skal to til en tango, tre til en trekant og mindst fire personer til partnerbytte, mens gang-bang og gruppesex i princippet kan dyrkes af både 20 og 30 personer på samme tid.

Når der tales om gruppe sex, vil de fleste umiddelbart tænke på en kvinde og en del mænd. Det er den gængse opfattelse. Det modsatte kan naturligvis også være gældende.

Det er heller ikke begrænset til at være mellem modsatte køn. Gruppesex mellem mænd eller kun kvinder findes naturligvis også.


Må jeg gøre som jeg vil?

At en kvinde godt kan lide at blive taget af flere på samme tid, er det ikke ensbetydende med, at fyrene bare kan gøre, som de nu engang lyster.

Mændene skal respektere kvindens grænser lige som hun skal respektere deres grænser

Det er almindelig pli at man pænt spørger om lov, inden man gør noget, og får man et nej, så respekterer man det naturligvis.

Om det foregår i en swinger klub eller privat, så er reglerne egentlig de samme: respekter de tilstedeværende og deres ja eller nej.


Hvordan finder jeg en gruppe til sex?

De fleste swinger klubber har et rum med en stor madras og eventuelt lave sofaer i samme højde. Det er til gruppesex.

Den store madras er efterspurgt, for der er jo ikke nogen, der hjemme har en seng på 4,5 gange 2,5 meter hvor der er plads til mange på en gang.

Det er online sex sites hvor der kan søges efter dansk gruppe sex. Der er mange varianter af gruppesex.

Som tidligere nævnt så er det ikke forbeholdt en kvinde og mange mænd, selv om det er stereotypen. Har du en fetish for anal sex så er der analt gruppe sex til dig. 

Online tjenester og swinger- og sex klubber giver de bedste muligheder for gruppesex og gangbangs. Private arrangeret gruppesex er naturligvis også en mulighed. Mange finder hinanden online og mødes i et privat hjem eller i et sommerhus. Du kan helt sikkert også finde en gruppe til sex i Vejle, Viborg, sex i Kolding eller sex i Ringsted.

Til disse arrangementer er antallet af deltagere mindre end i en sex klub. Her ved alle hvem der deltager, i modsætning til i en klub, hvor det ikke er til at vide hvor mange der vil deltage og hvem de er.

Hvis du tænker at gruppe sex måske lige er voldsomt nok i forholdet til antal deltagere, så kan du med fordel starte ud med en erotisk trekant, eller firkant og så langsomt udvide antallet af deltagere.

Gruppesex er mere end fire deltagere, men det er ikke alle der bare hopper op på madrassen og siger tag mig eller finder nærmeste kvinde at springe på.

For mange swingere er det en naturlig del af swingerlivet at deltage i gruppesex. De fleste er gengangere, hvor andre gør det for en engangsknald.

Du kan også finde gruppe sex gennem forskellige sexdating hjemmesider, der specialisere sig indefor dette.


tre personer har gruppe sex sammen.

Hvad får jeg ud af gruppe sex?

Det er forskelligt fra person til person hvordan gruppe sex opleves. Noget af det fedeste er helt klart, at kvinden, vi mænd er sammen om at tilfredsstille, bare ligger der og tager imod. 

Det handler, for mændene, generelt om at fyre den max af, tage sig en lille puster, og så gerne komme tilbage for at køre hardcore på igen

Selvfølgelig lurer vi fyre da lidt på hinanden, når det går løs, det er jo en del af oplevelsen.

Hvordan kan man til en udenforstående forklare, at det er vildt fantastisk at deles om en kvinde med måske 30 andre mænd, en kvinde gruppe sex. Man skal selv have oplevet det, for at kunne snakke med om det.

Flere mænd om en kvinde er en typisk kvindelig sex-fantasi. At blive taget af flere mænd på en gang. Gratis gruppe sex.


Blot en fantasi eller prøve det af?

Mange kvinder lader det blive ved fantasien, fordi springet til virkelighed vil være for kompliceret og risikofyldt. Det vil være forbundet med så mange følelsesmæssige og praktiske betænkeligheder, der er uforlignelige med lyst og liderlighed

Men ofte viser det sig, at den kvindelige seksualitet indeholder et voldsomt og lystfyldt begær, når det lykkes at sprænge de begrænsende rammer, som vores kultur pålægger de ”pæne piger” i alle aldre.

Fransk sex gruppe hvor der dyrkes oral sex på tværs af alle deltagere er et hit. Der er mange forskellige typer gruppesex som beskrives nærmere sex ordbogen herom.

Gruppesex uanset hvilken form eller køn er ikke slutty. Det var helt normalt i oldtiden og der var alle kunne frit dyrke sex uden tabu og begrænsninger. Har du lyst til at prøve det af, så tag dig af eller bekymre dig om hvad andre siger.

Det vil være skønt at du har fået udlevet en fantasi. Tag det som en oplevelse og vær glad for at du gjorde det