Forside » Julekuglen

Julekuglen

Opret profil
"Nogle mænd har opdaget, at der er noget, der hedder klitoris, men de ved ikke, hvad de skal gøre ved den."

Sådan indledes artikel i Euroman skrevet af Peter Nicolai Gudme Christensen. Artiklen omhandler bl.a. at mænd ikke ved tilstrækkeligt om kvindens klitoris. Endvidere kommer skribenten ind på, at 80% af kvinder ikke kan få orgasme blot ved almindeligt samleje.

Er du en af de mænd, så læs endelig videre ;-)

Julekuglen - sådan finder du denJulekuglen - sådan finder du den

Det er i fin tråd med andre britiske og amerikanske undersøgelser, der alle kommer frem til at kun hver fjerde (eller helt ned til hver femte kvinde) kan komme ved almindelig penetration. Men 4 ud af ti kvinder kan komme ved onani, og ifølge artiklen skal folk have lært, at klitoris er kvindens vigtigste sex-organ. Kun ca 2/3 af kvinder i forhold kommer ofte eller altid, så hver tredje mand må have overset den lille detalje ved kvinder?

Sexolog Ditte Winkel udtaler i samme artikel ”at lesbiske kvinder har knækket koden. Deres orgasmehyppighed ligger på højde med heteroseksuelle mænds”.

Men det er ikke altid mændenes skyld, skal vi huske!

Astrid Højgaard, der er lektor og overlæge på Sexologisk Klinik ved Aalborg Universitetshospital citeres i artiklen for at give kvinderne klar besked: ”En orgasme er ikke noget, man får. Det er noget, man tager!”.

Ligesom Laurie Mintz, professor ved University of Florida, udtaler ”Jeg bebrejder ikke mænd. Jeg bebrejder kulturen og samfundet”.

Scors egne brugere har også debatteret det, og giver mange sjove input:

”Nu har jeg flere gange hørt om det, men aldrig selv oplevet det. så kære mænd. Vil i svare på spørgsmålet. ( og kvinder selvfølgelig, hvis i har prøvet det)har der nogensinde været et tidspunkt, hvor i ikke kunne finde klitoris? Er der nogle af jer, der stadig ikke har fundet den?eller er det bare en sætning der bliver sagt uden at der er noget om det?”

Et af svarene er: ”Rigtige mænd spørger aldrig om vej! Selvfølgelig kan jeg finde Klitoris... det er en lille by i Grækenland, er det ikke?”.

 – se hele bloggen og kommentarsporet her


Så konklusionen på kvinders udeblevne orgasmer og mænds manglende evne til at finde klitoris må være, at der skal mere oplysning til – og åbenhed. ”Man skal kommunikere. Man kan bruge sit sprog, men man kan også bruge sin krop til at vise, hvad der virker, siger overlæge Astrid Højgaard”.

Så husk julekuglen næste gang du har sex med en kvinde!

 

Opret profil

Notifikationer

Ingen notifikationer