Forside » Dating » Kristen dating - find kristne singler, som deler dine værdier!

Kristen dating - find kristne singler, som deler dine værdier!

Opret profil
Bladre gennem tusindvis af andre kristne profiler og find lige den perfekte kristne partner, som passer til dig. Opret dig gratis!

Er du kristen og vil date?

Hvis ja, så er du kommet til den rette artikel.

Kristen online dating er af gode grunde kommet i løbet af de seneste år. Som du måske ved, kan det være udfordrende at møde kristne singler ude i hverdagslivet.

Når du ser nogen, der virker interessant, så kan du aldrig være sikker på deres livsværdier. Og hvis du er aktiv i de lokale kirkeaktiviteter, ser du nok de samme ansigter der.. så vil du gerne møde nogle nye mennesker?

Uanset om du er ung eller gammel, så kan folk på alle aldre finde kristen dating sider der passer til dem. Især dating for de ældre er mere og mere populært, så det er ikke kun for unge mennesker!

Kristen og dating

For dig der ønsker en sjov og spændende online dating oplevelse, men samtidig også tager dine kristne værdier alvorligt og derfor ønsker at finde andre der ligeledes forstår din situation.

Kristen dating i Danmark har tusindvis at profiler der alle har forståelse og respekt for kirke og tro, så troen på Gud og Jesus som hans søn. Her kan du finde interessante mænd og kvinder til bibelstudier, venskab, kirkegang, sport eller aftenhygge i hjemmet.

På andre dating sites kan det være svært at finde nogen hvor man har det vigtigste til fælles, men på de kristne dating sites er der tusindvis af andre singler der alle deler de kristne værdier.

Kristendate på datingside

Der er dating sites for dig der ønsker at finde din fremtidige partner, som har forståelse og respekt for de kristne værdier i ægteskabet.

Kærligheden kan findes over alt, men for dig der gerne vil vide lidt om en person inden i mødes, og gerne vil være sikker på at i deler værdier, er kristen dating det perfekte valg.

Mange sites har ikke specifikt trosretning eller religion i deres oprettelse. Det kan der skrives i beskrivelsen af dig selv.

De steder er det vigtigt at pointere at du finder de kristne værdier vigtige.

Folk ændrer sig over tid, når de bliver ældre. Måske er nogen, du møder, ikke særlig religiøs på nuværende tidspunkt. Måske går de igennem en fase i livet, hvor Gud og religion ikke er særlig involveret i deres liv. Måske kan det ændre sig? Hold sindet åbent, men hold stadigvæk fast på dine værdier.

Dating for unge kristne er for mange både en online og offline ting. For mange starter det online som venskab og udvikler sig til mere.

De unge kristne er måske mere traditionelle på datingfronten, ved at møde en partner gennem andre, events og arrangementer. Nogle unge kristne er måske mere til en homo chat, men i de fleste tilfælde er de mere traditionelle.

Et kristen par, der dater.

Kristen online dating

Danske sites der kun tilbyder kristen dating er der ikke mange af, men de findes. Heldigvis er det muligt at finde en kristen partner på andre dating sites. Hos Scor har vi mange kristne som leder efter partneren i deres liv.

Man behøver altså ikke bruge et site som udelukkende har kristne brugere. Man har nemlig muligheden for at finde en kristen partner på Scor, siden der er mange kristne. Desuden kan man også filtrere og læse profiltekster, sådan at man nemt kan finde andre, hvor kristendom udgør en stor del af livet.

Det er altså ikke kun dating til at finde sex og dating for swingers man kan bruge datingsider til. Trods de ikke udelukkende har kristne brugere er der nemlig massere som

leder efter et seriøst forhold, med de rette værdier.

Find din kristendate

Prisen for kristen dating er ligeledes ens fra andre typer dating. Det koster altså hverken mere eller mindre at benytte sig af kristen dating. Hos Scor holder vi den samme lave pris for alle vores brugere.

Så når du bruger Scor kan du altså forvente en platform med et hav af kristne singler, som leder efter deres eneste ene. Tilmed kan det gøres nemt og effektivt ved at læse de mange profiltekster, og se på billederne.

Uanset hvordan du som kristen dater, så vær tro mod dine holdninger. Et forhold og ægteskab er et af de mest vigtige ting i livet. Du bør helt sikkert huske på, hvad du leder efter hos en partner og holde fast i dine værdier.

Vær lige så ærlig om dig selv. Hvis du går på for mange kompromisser i begyndelsen, vil de ting, du udelader, før eller siden dukke op i dit forhold.

Kristen online dating er et tilvalg, det udelukker ikke at du kan møde din store kærlighed, den eneste ene lige midt i bybilledet, på stranden eller hvor du færdes mellem mennesker. Det er ikke længere et tabu for kristne singler at søge en partner på nettet. Kristne singler en attraktiv målgruppe for mange af de store netdating-tjenester.

Hvis du leder efter kristen dating i et specifikt område, kan du måske prøve kræfter med dating i vejle.