Forside » Sex » Lesbisk sex

Lesbisk sex

Opret profil
Lesbisk sex er lige som al anden form for sex, lige som du har lyst til. Det kan være blid sex, det kan også være vildt og råt. Det kommer helt an på hvem og hvor og hvilke aftaler der er lavet.

Pigesex, tænder mange, hvad enten det er i en fantasi eller noget der skal prøves af. Er du nybegynder/nysgerrig på pigesex så er der mulighed for at finde andre nysgerrige både erfarne som uerfarne online.

Er jeg lesbisk fordi jeg tænder på en kvinde?

Du er ikke nødvendigvis lesbisk fordi du tænder på kvinder, men du kan være bi-nysgerrig eller biseksuel. Det finder du kun ud af ved at prøve dig frem. Du bliver ikke lesbisk af at prøve at have sex med en kvinde.

Der findes mange online sex sites og mobil apps der har med sexdating for kvinder at gøre. Her kan du oprette en profil. Se billeder og læse andres profiler. 

Du kan tale med ligesindede og måske den vej blive mere klog på om du vil forblive nysgerrig eller leve det ud. Der er ikke langt til at find sex partner for dig.

På samme måde som vi tænder på forskellige ting ved det modsatte køn, er det meget forskelligt hvad det er der tænder når det er samme køn.  

For en kvinde der tænder på bisex er der mange mulige match. Det er ikke sikkert at det er det samme, der tænder hos begge køn. 

Søger du en sex date der er både kan være en kvinde og en mand, så gør det tydeligt hvad du tænder på ved begge køn.

Brug webcam til at se at der er en kvinde bag de billeder der sendes, så du ved hvordan hun virkeligt ser ud inden et møde.

Det er altid en god idé at mødes et sted, hvor der er mulighed for at gå hvis interessen ikke er gengældt. 

Respekter et nej tak. Ikke alle ønsker at udleve fantasien om pige sex, men finder stor fornøjelse i at sex chatte om det.


To piger, der har forspil før deres lesbiske sex.

Hvordan gør jeg?

Hvis du søger sex og gerne vil finde en skøn kvinde at sexe med så er der mange apps og online sites du kan oprette dig på.

Beskriv hvad du søger efter i en sexpartner og hvad du selv er til. Det er vigtigt du er afklaret med hvad du kan stå inde for og hvad du ikke kan. 

Er du til casual sex eller mere vild sex det kan være afgørende for hvor du leder efter en date. Profiltekster kan ikke vise hele personligheden, men den kan give dig en indikation af hvilken personlighed den anden har.

Det er rigtig nemt at søge efter lige præcis en legekammerat på Scor.dk, eller du kan tage den lidt mere besværlige vej ved at gå i byen og holde øjnene åbne for dejlige piger, der flirter med dig. 

Går du ud et sted, hvor kvinder møder kvinder, er det en god idé at melde klart ud om din mission, så ingen bliver vildledt. Hvis du er usikker på hvad den anden ønsker kan du altid tage et kig på vores sex ordbog, hvor du finder definitioner på alt om sex.

Det ikke fedt for den anden at tro, at du kan være kærestepotentiale, hvis du bare vil have en one night stand.

Det vanskelige ikke så meget er, at finde ud af om man er lesbisk, men måske mere at indrømme over for sig selv, at man er lesbisk.

Du kan mærke, hvornår det føles rigtigt. Når først det er gjort, så har man på ingen måde lyst til at ”springe tilbage”. Det kan godt virke skræmmende at skulle springe ud. Derfor er det vigtigt, at man føler sig klar.

To kvinder kan have sex på mange måder, det kan være blid erotik sex eller noget mere hardcore. Der er ikke nogen grænse for hvad to kvinder kan gøre ved hinanden. Det er helt op til den lyst og kemi der er mellem dem.

Din næste flirt er kun et klik eller swipe væk, der er mange site med frække kvinder der søger sex på dansk. 

Danske kvinder søger i større grad efter kvinder at sexe med. Selv kvinder der er i et forhold med en mand kan lede efter en hed date til fræk pigesex.

Både som et engangsknald eller en varig forbindelse til en fræk og forførende kvinde.

Dansk pigesex finder du mange steder. Du kan finde dine drømmes kvinde online, via din smartphones apps eller helt tilfældigt møde hende i byen. 

Der findes også en kvinde der tænder dig. Gennem disse tjenester har du også mulighed for at finde gangbang for lesbiske. Så spring ud i det og søg efter en fræk flirt eller en fast partner. Kun du ved hvad der passer bedst til dig, og dine behov.

Du bliver ikke mindre værd fordi du tager et andet valg end det forventelige. At stå ved hvem du er er langt mere sexet og frækt end at lade som om for at passe ind.

Lykken er at finde en at begære og nyde lysten og liderligheden med hende.

Så, hvis du gernevil finde danske pigesex, så vil det være smart, at søge efter lesbisk sex i den by du kommer fra. F.eks. hvis du leder efter sex og er fra Vejle, Viborg, Kolding eller Ringsted.