Forside » Dating » Mand søger mand

Mand søger mand

Opret profil
Hvis du er en mand, som søger mand til sex eller som kæreste, så kan du finde ham her på Scor.dk.

Mand søger mand

Er du en mand, som allerede ved, at han er til mænd, eller er du blot nysgerrig på at prøve kræfter med det samme køn? Så er der en masse muligheder at finde rundt omkring på nettet.

Scor.dk tilbyder alle former for muligheder, når du vil finde en mand til enten at date eller have gay sex med. Det eneste du skal gøre, er at oprette dig på Scor.dk og chatte med andre, som er i sammen situation som dig – altså, at de også er en mænd, der søger efter mænd. På Scor.dk kan du også finde forskellige slags date ideer, når du skal mødes med den person du skriver sammen med.

Mand søger mand

Det er vigtigt, at du skriver en god profiltekst om dig selv, og forklarer hvem og hvilken type mand du søger efter. Det kunne f.eks. være, at en ung mand søges, da du er til de yngre fyre.

Ved at bruge en online profil, kan du hurtig gøre dig klog på om det egentlig er en fase du gennemgår, og at din interesse for andre mænd stilner af, eller om du reelt er til mænd. Det kan også være at du er biseksuel, og du dermed er til begge køn. Der er også et væld af muligheder, hvis du leder efter bisex.

Hvor finder jeg andre mænd?

Der er mange muligheder, hvis du leder efter andre mænd. I sidste ende, så kommer det an på hvilken slags mand du søger efter. Der er mange alternativer. Det kan være, at du er en mand, der søger efter en ung fyr, eller det kan være at du er en mand, der søger efter en ældre mand. Hvad med størrelsen? Er du mere til den muskuløse, eller en mand med farkroppen?

Når du har afklaret dig selv med, hvilken type mand du gerne vil prøve kræfter med, så kan du dermed nemmere indskærpe hvilke sex apps eller online dating sider du vil gøre brug af. Du kan også prøve kræfter med speed dating for mænd.

Chat med andre mænd

Det kan være, at inden du går i gang med at mødes fysisk med andre mænd, at du egentlig hellere vil chatte med dem først. Der er en masse muligheder for dette. Det vil nok give bedst mening, at du leder efter en homo chat, hvor du kan chatte med andre mænd, som også gerne vil skrive med andre mænd.

På den måde kan du også nemmere se om personen bag skærmen er en du gerne vil mødes med. Du kan gennem chatten komme ind på forskellige interesseområder, fetishes eller hobbyer, og se om der bliver skabt en gnist mellem jer.

Sex dating, engangsknald eller bolleven?

Hvis du gerne vil mødes med personen du skriver med, eller egentlig hellere vil gå direkte til mødet, så har du forskellige muligheder. Spørgsmålet er dog om det er fordi, at du prøver at finde en bolleven, engangsknald, eller du gør det for sex-datingens skyld?

Hvis du mødes med en mand, fordi at du vil finde en bolleven, så kan det være en god ide, at I mødes et par gange før I har sex med hinanden. På den måde vil I kunne lære hinanden bedre at kende, og dermed forstå hvilke fetishes I har.

Hvis I har ens fetishes, såsom bondage, eller gerne vil prøve kræfter med nye spændende sex stillinger, så vil det være et godt udgangspunkt for en bolleven. Det handler egentlig bare om, at du føler dig tryg med modparten.

Mand søger pik uden følelser

Med et engangsknald giver det derimod ikke mening, at du bruger kræfter på at lære modparten at kende. Derimod vil det give mest mening, at du leder efter den mand du tænder mest på. Du kan starte med at læse deres profiltekst, og hvis de hentyder til, at de egentlig bare er til et engangsknald, så skriv. Der er mange mænd, som er i dit tilfælde, hvor de egentlig leder efter en anden mand til et hurtig knald.

Når du har fundet modparten, så kunne det være en god ide at invitere person i enten en sex klub eller i en swingerklub. Her har du altid med sikre rammer at gøre. Det kan gøre førstegangsmødet langt bedre.  Men hvis du søger en mand fordi, at du gerne vil søge efter en seriøs kæreste, hvor du kommer mere ind på modparten end blot gennem de seksuelle lyster, så har du også den mulighed.