Forside » Dating » Online dating

Online dating

Opret profil
Dating via apps eller på diverse sites er under en hat, kaldet online dating. I modsætning til en date der er kommet i stand uden brug af teknologi. Langt de fleste dates findes i dag online.

I den digitale verden er det gammeldags stævnemøde afløst af et online møde. Så hvad er online dating? det er et stævnemøde på en dating side eller via en datingapp. En elektronisk udgave af et stævnemøde.

Et online møde der er kommet i stand fra en dating app eller via netdating er begyndelsen til en masse spændende oplevelser. Det vil tiden vise.

Der er rigtig mange sider der tilbyder gratis online dating. Her skal brugerne være opmærksomme på om det er oprettelsen der er gratis eller det er muligt at bruge sitet uden at betale.

Online dating tips

Der er sagt og skrevet meget om hvordan man bedst gebærder sig online, og hvordan man bedst scorer en date. Fælles for mange af disse online dating tips er at de alle forholder sig til at være på samme måde online som offline. 

Det handler om at være høflig og respektere de personer man får kontakt med. Ingen scorer ret meget på at komme med en svada grimme gloser.

Læs profilen og skriv kun hvis der er et match. Det lyder simpelt men det er ikke altid tilfældet. Seriøs dating overholder altid aftaler og sender afbud hvis man bliver forhindret.

Hvordan skriver jeg?

Hvad er hemmeligheden egentlig bag den første dating besked? Det første indtryk betyder alt, især på nettet. At skrive den første besked på en dating side, kan være udfordrende. 

Hvad skal man skrive, hvordan skal man udtrykke sig, og hvor lang bør den første besked være? 

Et par personlige ord kan gøre meget. Det kan tage lidt ekstra tid, men det er det værd.

Det kan være din besked der betyder forskellen mellem en fantastisk ny romance og en fredag aften alene foran tv’et. 

Online dating hvad skriver man? Du skriver det samme som du ville have sagt hvis du mødte personen ansigt til ansigt. 

Det er ikke hensigtsmæssigt at fyre lumre beskeder af i første brev. Du ville heller ikke på en date i byen sige: hej, jeg hedder Ihdustore, vil du se hvor stor den er?

De lumre beskeder hører hjemme på sexdating sider, det er heller ikke sikkert de bliver vel modtaget der. Mange vil gerne lige have en fornemmelse af hvem der er bag brevet inden sex kommer på tale.

En pige, der er i gang med online dating.

Online dating sites

Det er lige meget hvilken retning du ønsker din date skal gå, og hvilken seksuel orientering eller fetish du eller din date har findes der et datingsite til jer.

Hvis ikke et helt almindeligt datingsite er noget for dig Der er altid en alternativ dating side hvor du kan finde en der matcher dig.

Er du et aktivt menneske kan dating for aktive mennesker være der hvor du finder de bedste mulige matches. Sammen kan I dyrke et aktivt liv.

Man kan være ude efter en eller flere til at deltage i gruppesex eller swinger dating eller andet sjovt. Par dating er for par der søger andre par og singler til hygge og sex.

Fordomme om seksuelle præferencer tillades ikke på datingsites, men det kan ikke helt undgås at fordomme kommer frem.

Online dating for LGBT er et super godt alternativ for dem der gerne vil være på et site hvor alle har samme orientering og forståelse for at fordomme er frygten for det ukendte.

Online dating statistik

Der er lidt flere mænd end kvinder at vælge imellem, når man forsøger at finde en 'date' via nettet. Det er især de yngre aldersgrupper, der bruger netdating: tre ud af fire aktive brugere er mellem 16 og 44 år. Hver tredje er mellem 16 og 24 år.

Online dating statistik viser at de der bruger nettet til dating også bruger det til meget andet. Op i mod 96 % bruger sociale medier i en eller flere udgaver.

Uanset om vi ser på singler eller personer i parforhold, angiver en højere andel af mænd end kvinder, at de bruger netdating.

Når du skal i kontakt med andre kan det gøres via breve eller en chat.

Alle dating sider har en dansk chat, hvor du kan skrive med flere på en gang og få svar med det samme. Det er som en dagligstue fuld af venner og bekendte.

Samtaler om alt og intet. Dagens mål og hvem der lige nu er hot. Det er ikke kun dates der aftales på en online dating chat. Det kan være gode film eller bøger der diskuteres. En digital måde at mødes og finde ligesindede. 

Naturligvis også en ny date. Det er her du finder ud af om I har noget til fælles, er det x eller y der skal med på daten eller er det en helt anden.

Og med netdating er der helt sikkert også mænd, der søger efter mænd og kristen dating.