Er I et par, der søger frække oplevelser, så find andre par på Scor.dk

Par dating, hvad er det?

Flere og flere danskere dater som par, for at få deres lyster og fantasier prøvet af. Men hvad er par dating egentlig?
Når et par (uanset set køn og seksualitet) beslutter sig for sammen at date andre, par eller singler, så er det par dating.
Det er vigtigt at have helt klare linier i mellem parterne, så begge ved hvad der er tilladt og hvornår legen skal stoppes.

pardating scor


Hvordan benytter vi par dating på Scor.dk?

Når man par-dater opretter I en parprofil på scor.dk, her kan begge personer beskrives, sammen med oplysninger om hvad der søges og hvad I selv byder ind med.
Det er en fordel af være tydelig i teksten, så de der læser er klar over hvem der tænder på hvad. Det kræver ofte lidt flere informationer og overvejelser at date et andet par når man selv er et par, da begge skal være interesseret i /acceptere modparten.


Hvordan kontakter vi andre par og singler?

Skriv til den profil, der er interessant, gør det klart hvem fra parret der skriver, og hvorfor profilen er interessant for jer. Skriver du til et par som single, så skriv gerne tydeligt hvad der fangede din interesse.
I par dating er det ofte ”mest den ene part” der er aktiv, så det er vigtigt også at være opmærksom på den anden part og spørge ind til denne. Hav respekt for det forhold parret har, også når der skrives til dem.

Hvad gør vi for at finde andre ligesindede?

Som par er det en god ide, at have billeder af begge på profilen, eller i det mindste kunne sende billeder af begge. Det er ikke et must at have nøgenbilleder eller meget afklædte billeder. Webcam chat er ligeledes en god måde at vise at begge er virkelige personer.Det kan tage tid at finde det rigtige par til pardating. Par Dating er dobbelt op på frække oplevelser.


Hvis du skulle opleve nogle problemer, så kontakt vores support på telefon eller mail. Der sidder nogen ved telefonen eller på mailen, mandag til torsdag fra 10-17, fredag 10-14

Her kan du se nogle af vores mest besøgte sider - Engangsknald - sex chat - webcam sex

Klik her og opret en gratis profil nu

Opret profil