Forside » Chat » Scor chat

Scor chat

Opret profil
Chat og Scor.dk er for mange ensbetydende med en masse lir og frække aftaler. Her kan du skrive om alle dine inderste hemmeligheder og lyster uden at nogen ser skævt til det.

Chat sider findes over alt online. Der er mange der tilbyder forskellige rum opdelt efter emne eller gruppering.

Hvilken en der passer til dig afhænger af hvad du vil chatte om. Hvilke krav du har til din chatside.


Dansk chat foretrækkes ofte

De fleste vil stadig foretrække en dansk chat, selv om der er findes sexdating sites hvor hovedsproget er et andet end dansk.

På en dansk sex chat kan du ofte få hjælp hvis der opstår et problem, eller du føler dig generet af en anden bruger. 

Scor chatten er et godt eksempel på en chat hvor brugerne har mulighed for at skrive om alt fra dates og frække aftaler til den bedste kageopskrift eller hvordan bilen fikses bedst muligt.

Naturligvis er der mest frækt snak og lir på chatten. Der adskiller Scor chatten sig fra mange andres chat sites. Her er sex i fokus for de fleste på chatten. Du kan også finde homo chat her på Scor.dk.

Det er altid godt at vide hvad man vil på chatten, inden man går ind i chatrummet. Vil jeg score eller hyggechatte? Så kan man vælge det rigtige rum og undgå at spille andres tid.

Dermed ikke sagt at du ikke kan score i en chatsamtale om kage. Respekter rummet og de andre chattere. Det er den letteste måde at opnå andres respekt og accept. 


Pas på dig selv når du chatter

Når du er på en chat online så vær opmærksom på chattens regler. Det er ikke alle oplysninger det er tilladt at sende på en chat.

Lad være med at sende personoplysninger eller kontakt informationer i en åben chat. Du ved ikke hvem der følger med.

På Scor chatten har du også mulighed for at ignorere andre chattere hvis du ikke gider se hvad de skriver. Du kan også give besked til supportteamet hvis nogen overtræder reglerne. Eller hvis du føler dig gereret af en anden på chatten.

Der er chat på dansk og der er udenlandske chats, der er ikke den store forskel i måden at chatte på. Men der kan være det i forhold til sikkerhed og hvad der gemmes af oplysninger og om disse oplysninger deles.

I Danmark foretrækker de fleste stadig at chatte på dansk. Den yngre generation vil måske fortrække noget andet. 

Scor chatten er en dansk chat. De fleste brugere er danske og de få udenlandske chattere der er kan gøre sig forståelige på engelsk.

Det er en fræk chat, her kan du skrive om alle dine seksuelle lyster og fantasier. Du kan måske finde nøgne danske piger på chatten, hvis det er det du leder efter. Måske finder du en der vil dele oplevelsen af at udleve en fantasi med dig. Du kan i hvert fald finde kvinder, som søger efter sex på Scor chat.

En pige, der er i gang med Scor chat

Hvorfor chatte online?

Chatten er et godt sted at se hinanden an og få en fornemmelse af om det skal blive ved chatten eller der er grobund for at mødes og hvem ved måske bliver din chat ven din sexpartner.

Den hurtigste form for kontakt med andre er online chat. Du får kontakt med det samme, med en eller flere der har samme interesse eller lyst til at snakke.

Det kan være I aftaler at skrive sammen på chatten på en bestemt dag eller tidspunkt. Chatten er et digitalt mødested. Fordelen er at et chatrum er uafhængig af lokation. 

Du kan skrive med folk fra hele landet uden af flytte dig fra din stol. Det kan et mødested ude i byen ikke i samme grad. Afstand er ikke relevant for en god chat, da du kan starte med dating i København og senere mødes i Odense. Det kommer først hvis du vil møde dem i virkeligheden.


Scor chatten er Danmarks frækkeste chat

På Scor chatten kan du være lige så fræk som du vil. Det kan være forfriskende at deltage i en dirty chat hvor det kun går ud på at være så dirty som muligt i det der skrives.

Det kan også være du har en dirty fantasi du vil dele med andre og lade det være udgangspunktet for det der chattes om. Det kan være der er en eller flere der har gode råd eller idéer til at udleve din dirty og frække fantasi.

På Scor kan du altid i oversigten over chatrum se profilnavne på dem der er online i lige det chatrum.

Det kan være smart at se hvem er på hvis der er en man gerne vil chatte med eller hvis der er en profil man gerne vil undgå.

Selv om chatten er for alle, kan det ikke undgås at man har det sjovere med nogle end med andre.

Her er det vigtigt at respektere hinanden og retten til at være forskellige og have forskellige holdninger. Chatten er ikke et sted der skal bruges til at udøve mobning. 

Det er kun ord på chatten. Intet kunne være mere forkert. Det er så let at misforstå det skrevne fordi man ikke ser udtryk og kropssprog eller betoning. Vær tydelig i det skrevne så får du den bedste chat.