Vild med Sex chat?

Chat med andre profiler på vores sex-chat.

Hvordan chatter man på Scor.dk?

Mange tænder på fantasier, men ønsker ikke at udleve dem IRL. På Scor.dk kan du sex chatte med andre, uden at skulle mødes og udføre de frække ønsker. Du opretter blot en gratis profil, hvilket tager under 2 minutter. Herefter kan du logge i chatten og møde mange andre frisindede, og finde en eller flere der tænder på netop det samme som dig. Vores Sex Chat er anonym. Det eneste du behøver er en profil, som du gratis kan oprette.

Hvilke chatrum findes på Scor.dk?

Vi har mere end 25 sex chat rum og der er altid nogen online, 24/7. Vores chat rum er inddelt efter område, eller hvad du søger. Nogle profiler joiner chat rummene for en fræk chat, mens andre mødes for blot at hilse på.

Kan alle se min chat?

Det kan for nogen være grænseoverskridende at prøve en sex chat, men så er det muligt lige at sidde og samle mod og følge andres chat. Der er også mulighed for at chatte privat i vores chatrum. Så kan samtalen kun ses af de to, der chatter privat.

Mange benytter forkortelser, når de chatter. Det kan være en god ide lige at sætte sig lidt ind i dem, hvis det er første gang du er i en chat. Ellers er det altid tilladt at spørge J Der er altid nogen der er søde og hjælpe med en forklaring. I chatten har du også mulighed for at sende mere end 1000 forskellige smileys, som du nok kender i forvejen fra telefon, tablets osv.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan finde ud af chatten?

Hvis du skulle opleve nogle problemer, eller ikke kan finde ud af at bruge vores chat, så er du altid velkommen til at kontakte vores support på telefon eller ved skriftlig henvendelse. Der sidder nogen på telefonen eller på mailen, mandag til fredag fra 10-17 (fredag 10-14).

God – og fræk – fornøjelse med din sex chat på Scor.dk

Andre brugere fandt også disse sider interessante: Sexdating sex kontakt webcam sex

Klik her og opret en gratis profil nu

Opret profil