Savner du lidt sex i hverdagen?

Find din næste sex kontakt på Scor.dk

Hvad er sex kontakt?

Det er når du finder en at sexe med, uden alt det der følger med et forhold. Fræk fornøjelse uden forpligtelser. Du kan kontakte mulige sexpartnere på scor.dk, på forskellige måder.
De fleste sender et brev eller skriver til den udvalgte på chatten. Det er vores erfaring, at man oftest når længere ved at gøre noget ud af sine henvendelser og ikke bare skrive hej, vil du mødes til noget frækt.

sexkontakt scor

Hvordan gør man?

Opret en profil på scor.dk og find din sex kontakt blandt alle de andre profiler. Skriv et brev til den udvalgte eller fang profilen på chatten. Så er det op til lysterne at få en fræk aftale i hus. Et godt billede af dig selv fremmer dine muligheder. Din profil vises op til 70 % mere end en profil uden billede. Endvidere er det godt at være ærlig i sin profiltekst. Brug 5-10 minutter på at skrive, hvad det er du søger. Søger du sex kontakt så er der ikke nogen grund til, at en kærestesøgende kontakter dig.


Skal man bare melde klart ud og er der forskellige niveauer?

Der er mange der melder klart ud, hvad og hvem de søger, når det gælder sex kontakt. Andre vil se en evt partner an via chat og breve over et længere tidsrum.
Det er helt op til dig, hvad du vil. Klare udmeldinger giver flere muligheder for et godt match med en anden profil. Endvidere så læs hvad andre profiler skriver i deres profil. Søger de en kæreste, så skal du nok forvente et afslag, hvis du henvender dig og søger en sex kontakt til et hurtigt knald.


En gang, fast eller?

Sex kontakter kan være engangsfornøjelser, og det kan være så godt at gentagelse er at foretrække :). Scor.dk er mulighedernes land, for at finde lige netop den sex kontakt du mangler.
En to eller flere, du bestemmer hvor mange eller få sex kontakter du vil have. Der er altid nogle at vælge i mellem, både inden for afstand og det du søger. Har du en kinky fantasi du vil have prøvet af, så prøv at beskrive den. Der er helt sikkert en, der tænder på det samme som dig.

Hvis du skulle opleve nogle problemer, så kontakte vores support på telefon eller mail. Vi sidder ved telefonen eller på mailen, mandag til torsdag fra 10-17, fredag 10-14

Vi ønsker dig en fræk fornøjelse på vores sider

Team Scor.dk

Scor.dk mere end 150.000 brugere som søger partnere til sexdating sex chat og fræk date

Klik her og opret en gratis profil nu

Opret profil