Forside » Sex » Sex stillinger

Sex stillinger

Det er sundt og godt med inspiration til sexlivet og nye sexstillinger, som endnu ikke er afprøvet eller vil genopdage med en ny partner.

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke sexstillinger der måske kunne gøre noget godt eller bedre for dig og din partner?

Er intimiteten og kærtegnene forsvundet fra soveværelset? Så kan nye sexstillinger tips og tricks, give jer romantikken tilbage i sengen.

Hvis I er endt med at have rutine-sex, kan en ny sexstilling være med til at ryste posen. Og måske stimulere både dig og din partner på nye måder.


Sex som kommunikation

Stillinger er vores seksuelle kropssprog. Og det er utrolig vigtigt, at vi lærer at tale kropssprog, når vi har sex. At vi kan læse og kommunikere med hinanden.

Helt simpelt ved mænd udmærket, at stikker kvinden røven struttende og indbydende i vejret, betyder det, at hun gerne vil have sex.

Der er stillinger der er bedst til ømhed og intimitet, eller der gode sexstillinger til dem der prøver at blive gravide. Andre er udfordrende og indbyder til at have vild uhæmmet sex.


Hvad er kamasutra?

I Indien levede der en mand, Mallanaga Vatsyayana, han opfandt både dildoer, bollegynger, puder, madrasser og stole specielt designet til forskellige stillinger.

Alt sammen for at fremme den seksuelle nydelse Det er disse stillinger der er kendt som KamaSutra. Der findes over 600 forskellige stillinger beskrevet og illustreret i Kama Sutraen sexstillingernes bibel.

Cowgirl stilling der giver kvinden kontrol, er en af de stillinger der egner sig til sengen. Der er forskellige stillinger til næsten alle former for sex. 

Den mest kendte er missionær stilling, som næsten alle har prøvet og mange nyder denne stilling da der er meget nærhed og ømhed og ansigtskontakt.

Det er meget forskelligt fra person til person hvilken sex position der foretrækkes. Det afhænger ligeledes af hvor der dyrkes sex. Nogle typer af stillinger dur ikke i en seng.

Stående sex er ikke hensigtsmæssigt på et blødt underlag til fødderne. Der er flere samlejestillinger til stående sex.


Sex på nye måder

De bedste sex stillinger er dem hvor I begge får nydelse og forløsning. Det kan være bagfra stillinger eller andre stillinger i sengen.

Det kan være svært at bryde et mønster i den seksuelle akt. Fordi det vi plejer føles så trygt og vi ved lige hvordan det går og hvordan vi lettest når orgasmen.

Men denne form for ”plejer” kan dræbe lysten til sex. Det bliver ensformigt og næsten forudsigeligt kedeligt.

Nye seksuelle stillinger kan puste liv i det uforudsigelige, tænk hvis en anderledes berøring på rette sted og i rette tid kunne give endnu mere nydelse. Det ville være ærgerligt at gå glip af.

Det behøver ikke at være hver dag at der prøves nye stillinger af, men en gang i mellem er det godt. Det kan også være der skal sexes et andet sted.

Et sted mange har prøvet er i skoven eller ved stranden. Der er noget særligt over bil sex, det er ofte noget der ses på film, men det virker lige så frækt i virkeligheden.


Hvor kan jeg lære mere om sex stillinger?

Der er flere sites der tilbyder sex tips og der findes sexologer der tilbyder sex undervisning. 

Det er helt op til dig hvor du vil søge efter hjælp. Om du foretrækker nettets anonymitet eller du vil undervises personligt.

Prisen for at deltage i sexundervisning afhænger af om det er et kursus med fremmøde og hvilken underviser der er.

Det er ofte gratis at søge efter informationer på nettet om forskellige stillinger. 

Du kan finde alle mulige informationer om sexstillinger online. Det trender lige nu at søge på trantra sex stillinger.

Når du har fundet det kan du også finde andre der dyrker tantra sex. Så kan du se om det er noget for dig.

I de mange forskellige stillinger der bliver vist, på nettet og i bøger om sex stillinger er der ofte en del hjælpemidler i brug.

Det kan være gynger, madrasser, puder i særlige former der støtter under sex.

Sex hjælpemidler er ikke kun dildoer og vibratorer eller penispumper og gummi.

Der er mange henvisninger til sex hjælpemidler når du søger på sexstillinger.

Alt hvad du skal bruge til en fræk aften hjemme. Med din partner eller alene. 

Eller når du tager en tur i en sex klub for at dyrke sex med fremmede.

Forbliv nysgerrig, en sex stilling ændrer sig også med partneren. Hvis en stilling ikke dur, så prøv den med en ny partner.

Lad nysgerrighed og lysten til at prøve guide dig til nye sexstillinger.

 


Opret profil

Notifikationer

Ingen notifikationer