Forside » Sex

Sex

Opret profil
I vores meget egocentriske verden er sex ikke længere forbeholdt de der har en fast partner og lever i et forhold. Sex er for alle, mænd og kvinder. Der er ikke forbehold for forholdsstatus. Sex har biologiske, fysiske, emotionelle aspekter.

Det biologiske og fysiske aspekt drejer sig om det rent nydelsesmæssige i at dyrke seksuelle aktiviteter med sig selv eller med andre, men kan for nogle også dreje sig om de reproduktive funktioner.

Det emotionelle aspekt er det bånd, der eksisterer mellem personer og som udtrykkes gennem dybe følelser og kropslig intimitet, som bygger på kærlighed, tillid og omsorg.

Fantasier tænder lysten til sex

Når der tales om sex, kommer der fantasier frem. Det kan være en lyst til at prøve en udvidet version af noget der er oplevet, eller om hemmelige lyster der endnu ikke er prøvet af.

Mange finder stor fornøjelse i at læse sex historier & sexnoveller. Det er både singler der læser for egen nydelse og fantasier og par der læser sammen for at opbygge den rette stemning. 

Der findes historier og noveller i alle afskygninger af det seksuelle univers. Det er kun at finde den der kan tænde dig.

Hvor finder jeg sex?

Det er ikke altid lige let at score, hverken i byen eller online. I byen kan du med det samme se om personen tænder dig. 

Det kræver lige så meget eller mere at få en date online, for du har kun ord at score med. Et billede, hvis du er heldig er det af personens ansigt.

Lad dig ikke slå ud af et par stykker der siger nej tak. Der er andre der gerne vil dig.

Online kan du med sex app finde lige den type sex du er til. Du kan også oprette dig på en dating eller et sexsite. 

Her kan du søge inden for specifikke områder eller typer af sex. Er du homoseksuel findes der sites specielt til gay sex og lesbisk sex. Apps og sites der har med sex og dating, har mulighed for at vælge seksualitet, så du behøver ikke udlevere din seksualitet hvis du fortæller du har scoret på via en populær app. 

Findes der en sex app til mine kinks?

Har du lyster der ikke passer ind i kassen med almindelig husmor sex? Så er du ikke alene. Der findes mange frække fetichs og kinks. 

Du kan sikkert finde andre der er lige som dig. Prøv at søge efter BDSM sex og se hvor mange frække kinks der er. Du kan møde de der dyrker dem online på hjemmesider som Scor.dk og Scor Dark.

Er du mere end fetichist der går op i latex eller læder, eller er du besat af høje hæle.? Så er der også andre som dig. 

Jeg vil have flere sexpartnere

 Har du ikke nok i en sexpartner, fortvivl ikke. Du har det som mange andre. De mødes i klubber og i private hjem for at sexe med hinanden.

Gruppesex og gang-bang er kommet for at blive. Der er altid gang i den og de nyder at være flere om det. Gerne på samme tid. I klubber har gruppesex og gang-bang gode vilkår da rum og møbler er lavet til formålet.

Gruppesex og gang-bang er ikke kun for heteroseksuelle. Både bi og homoseksuelle deltager eller laver deres egne. 

I klubberne kommer mange swingere, de dyrker hinanden, i mindre grupper eller en af gangen. Der er tid til at spille op og lade sig forføre.

Swinger sex når det er bedst. Du finder swingere i alle aldre og former. Der er ingen fordomme i klubberne. Der er ikke garanti for sex, men masser af muligheder. 

Hvad tænder du på?

En uniform eller et erhverv kan have en enorm tiltrækning. Der er flere der har en grad af uniforms fetish og tænder på en person i uniform.

Det kan også være en bestemt type af erhverv der tænder. Den mest udbredte er at tænde på en håndværker. Håndværker sex er en fantasi der findes i mange varianter hos mange, især hos kvinder.

Der er heldigvis apps og sites der er specifikt rettet mod erhverv. Ellers kan du altid oplyse det i din profil.

Gode sex stillinger kan også være det der tænder. Nogle foretrækker en helt almindelig missionær stilling, andre vil hellere have Karma Sutra og eksperimentere med stillingerne. 

Lige meget hvilken form for sex du søger, så er der muligheder for at finde gratis sex. Det er kun at åbne appen og swipe, tage kontakt via din profil.

Nyd livet og den naturlighed der er i at sexe med den partner du har lyst til. Hvad enten det er en fast partner eller en for natten.BDSM sex

BDSM er for mange en verden, der både tiltrækker og afskrækker. Det er en verden af lyst, som mange ikke ved noget om eller ikke nok om. For hvor går man hen når lysten er sådan lidt "til en anden side"?

Gay sex

Drømmer du om sex med en mand, så online sites der hvor du kan finde din sexpartner. Der er mange potentielle partnere, og har du lyst så er der også mange bi-mænd der søger sex med mænd.

Gruppe sex

Der skal to til en tango, tre til en trekant og mindst fire personer til partnerbytte, mens gang-bang og gruppesex i princippet kan dyrkes af både 20 og 30 personer på samme tid.

Håndværker sex

Når fantasien sættes i gang og lysten banker på. Så er det godt at have gode hænder i nærheden. Til dette formål er håndværkere lige det der skal bruges.

Lesbisk sex

Lesbisk sex er lige som al anden form for sex, lige som du har lyst til. Det kan være blid sex, det kan også være vildt og råt. Det kommer helt an på hvem og hvor og hvilke aftaler der er lavet.

Sex app

Med smartphones og tablets er apps det nye værktøj til at finde sex og dates. Der bliver lanceret flere og flere apps i dag som alternativer til dating og sex sites samt succesfulde dating-apps.

Gratis sex

Der findes mange online tjenester og apps hvor du kan arrangere erotiske møder med rigtige kvinder og mænd. Flere af disse tjenester tilbyder at du kan oprette dig gratis i dag.

Sex historier & Sexnoveller

Tusindvis af frække sexnoveller er kun et enkelt klik væk. Læs med og få inspiration med eksotiske, erotiske og liderlige noveller.

Swinger sex

Det betyder egentlig at have uforpligtende sex i en forening eller klub. Det er inden for de sidste ti år, blevet mere almindeligt og mere acceptabelt at være swinger.

Sex stillinger

Det er sundt og godt med inspiration til sexlivet og nye sexstillinger, som endnu ikke er afprøvet eller vil genopdage med en ny partner.

Swingerklub

En svingerklub er et mødested for personer der ønsker uforpligtende sex med andre. Her er ordnede forhold og mulighed for bare at se på og nyde den lystighed der er i rummene. Her spørges kun om du har lyst, ingen forpligtelser, kun sjov og nydelse.

Sex klub

Der er stor forskel på en sexklub og en swingerklub. I sexklubben er der meget mere fokus på ”lige på” hvor der er mere fokus på samvær og sex i en swingerklub

Kvinder søger sex

Her søges i høj grad efter sex, i alle afskygninger. Ikke nødvendigvis med samme partner hver gang. Måske ikke engang med samme køn hver gang.

Danske piger

Frække danske piger kan du chatte med og se billeder af på danske datingsitesv

webcam sex

Som inspiration til den almindelige sex i parforholdet kan det være sjovt at vise sig frem på et sexsite. Det giver et kick at vide der er andre der ser med under sexakten.

Find sexpartner

I vores moderne samfund, hvor vores smartphones og tablets er det direkte link med resten af verden, er det muligt at finde en sexpartner hurtigt

BBW sex

Kvinder med former er noget mange mænd elsker. Men hvad er BBW egentlig?

Bondage sex

Vil du gerne tilføje de lidt mere forbudte, frække og dark ting til forholdet? Så prøv Bondage sex.

Find bolleven

Hvis du har nogen lyster og fantasier du gerne vil afprøve, så er en bolleven en god ide.

Engangsknald

Flere og flere danskere benytter sig af engangsknald til at få fikset deres lyster.

Dogging Sex

Tænder du på følelsen af at blive taget i at have sex udendørs? Så er dogging sex måske noget for dig.

Sex Kontakt

Hvis du keder dig derhjemme og er en smule ophidset, så kan det være, at du skal finde dig en sex kontakt.

Tantrasex

Med tantrasex får du muligheden for at komme virkelig tæt på din partner. Hvis du er i tvivl om hvad tantrasex er, så læs artiklen her!

Latex Sex

Du kan helt sikkert finde noget ved latex sex, der pirrer dig og skaber en ny seksuel lyst.

Petting

Med petting kan du gøre jeres sexliv endnu mere intimt og få forstærkede orgasmer!

Sex ordbog

Herunder finder du den ultimative sex ordbog som indeholder definitioner på en lang række sexord, som du måske ikke lige kendte. Du finder hele ordbogen herunder, hvor du med sikkerhed vil lære noget nyt og måske endda få noget inspiration.

Kama Sutra

Kama Sutra kan tilbyde dig og din partner timevis kropslig og spirituel nydelse. Hvad end du blot vil finde sexstillinger eller læse mere, så det her.

Telefonsex

Hvis du gerne vil prøve kræfter med telefonsex, eller finde en billig kontakt, er du kommet til den rette side. Her kan du læse mere om telefonsex priser og hvordan du bedst finder en kontakt.

Bisex

Bisex betyder egentlig blot, at du som person er tiltrukket både romantisk, men også seksuelt af begge køn.

Våde drømme

Våde drømme sker for os alle sammen og nogle gange der er faktisk en god grund til det. Her kan du læse om hvad våde drømme er, og hvorfor man får dem.

Casual sex

Casual sex fokuserer på, at du har sex uden, at der er følelser involveret. Det handler udelukkende om at have sex.

Kvinde søger kvinde

Hvis du er en kvinde, som søger efter en eller flere kvinde, så har du et væld af muligheder på internettet.

Handicap sex

Det kan være svært at åbne op om sex, da handicap sex ofte bliver anset som et tabu emne. Læs mere om det her.

Trekant sex

Er du single og på udkig efter en trekant? Hvad end du er i et forhold eller single, så er trekant sex en oplevelse man ikke kan være foruden. Her kan du læse mere om trekant stillinger og hvordan man finder partnere.

Tucan Club

Velkommen til Scor.dk, Danmarks frækkeste mødested, men også mødested for medlemmer af Tucan Club, Danmarks frækkeste swingerklub.

Swingland

Velkommen til Scor.dk, Danmarks frækkeste mødested, men også mødested for medlemmer af Swingland, en af Danmarks største og mest eksklusive klubber.