Forside » Dating » Singlefest

Singlefest

Opret profil
Der findes mange udbydere af singlefester, så der er masser af muligheder for at finde en nær dig. Uanset hvor du bor.

Singlefest

I tiden før internettet var det halbal der var mødested for singler. Nu hedder det singlefester. Her kan alle komme og møde andre singler.

Der er mange gode muligheder for at finde singlefester. Ofte er det dem, der i forvejen tilbyder datingtjenester, der tilbyder singlefester. Men der findes også andre uafhængige grupper, der løbende arrangerer fester, oftest foreninger og klubber, hvor man deler samme fritidsinteresse

Hvor ofte afholdes der singlefester

Der findes mange udbydere af singlefester, så der er masser af muligheder for at finde en nær dig. Uanset hvor du bor. Der er så mange at du sikkert kan komme afsted hver weekend hvis du ville.

Vil du gerne afsted med nogle du kender kan du for eksempel oprette en loge på Scor.dk for dem der gerne vil med.

Singlefester 2020 finder du både i Jylland og på Sjælland og i resten af Danmark. Det handler mest om at vælge den der er tæt på, eller hvor dit favoritband spiller. Mød nye venner til festerne, eller måske bliver i år året hvor du finder den eneste ene. Hvis du altså søger efter den eneste ene.

Unge eller ældre singler

For at få de bedste fester deler mange udbydere festerne op i alder. Nogle firmaer specialiserer sig i at afholde single fester for det modne publikum. Hvor andre fokuserer på det yngre publikum, hvor der måske kan opstår en date for de unge.

Singlefest 30 eller 40+ her kan du være sikker på at der ikke kommer helt unge med. Du har det, om ikke andet, til fælles med de andre at I har livserfaring i højere grad end de helt unge. Det kan være, at du finder en person hvor der er mulighed for at gå på date som ældre efterfølgende.

Der er også singlefester, hvor firmaer arrangerer singlefesterne på tværs af alder. Måske kan der være, at der er yngre mænd, som leder efter den erfarne kvinde til noget milf dating eller modne kvinder, som leder efter de unge fyre til noget cougar dating.

Det kan også være du kan finde en pige, hvis du er til lesbisk dating, kristen dating, swinger dating og sexdating. Singlefesterne kan være alt fra helt formelle med stor middag og dans til en aften på en bar. Du kan let finde et arrangement der passer til dig.

Tema og højtider

Det kan være alt fra en piratfest til galla. Eller et helt almindeligt halbal med tyrolertema. Mange afholder store fester for singler i forbindelse med typiske par-dage som feks valentins dag. Fester i forbindelse med Valentin er normalt par fester, men der dukker flere og flere op der er forbeholdt singler.

Fester som ikke er familie-relaterede, påskefrokost og julefrokost og nytårsfester er også populære at afholde som singlefester. Nytårs singlefest er en af de allermest populære fester. Her kommer der ofte mellem 4-600 gæster. For mange begynder aftenen som grænseoverskridende. Måske fordi nogle lægger meget vægt på ordet “single” og giver ordet en negativ betydning. For andre er det grænseoverskridende at tage afsted alene til sådan en aften.

Ja, det kan være grænseoverskridende, det er mest af alt modige mennesker, som gør det. Som tager styringen af sit liv. Selvfølgelig fortjener du en fantastisk aften, en aften blandt andre festlige singler.

Alle kommer for at møde nye mennesker og det gør, at alle snakker og danser med hinanden. Hvilket gør denne nytårsfest unik.

Selvom du er alene, behøver du ikke at føle dig alene. Ved at deltage i single events og fester bliver du en del af et single netværk, hvor formålet er meget mere end bare single dating.

Du vil få mulighed for at deltage i en lang række arrangementer, som bliver afholdt af medlemmerne selv. På den måde har du mulighed for at skabe en masse nye relationer og blive en del af nye vennegrupper.

Private vs firmafester

Det er ikke kun firmaer der arrangerer fester for singler og andet godtfolk, det er der også mange private der gør. På Scor.dk er der flere loger for disse privatarrangerede fester og sammenkomster. De har den fordel at de er mindre end de store fester som firmaer og kroer holder.

Typisk vil et privat arrangement være med deltagerantal under 100, det er også her du finder de mest uformelle fester. De fleste kommer igen og igen til disse logefester. Netop fordi det er en måde at netværke på.

Det kan være svært at overskue en stor fest med flere hundrede deltagere, selv om disse fester er populære og udsolgt meget hurtigt. Her er det klart en fordel hvis du er udadvendt eller i selskab med nogle du kender i forvejen.

Fester og events

Flere og flere firmaer får øjnene op for det store single marked. Der kommer flere og flere events der er forbeholdt singler. Ikke kun fester, men oplevelser og arrangementer af kulturel karakter.

Singlefest i fuld gang

Singlefest arrangementerne får følgeskab af disse nye tiltag målrettet til singler. Hvilket er godt da der bliver flere og flere singler.

Den seneste undersøgelse som beskæftigede sig med det samlede antal enlige i Danmark er fra 2016, og dengang var antallet omkring 1,6 millioner danskere.

Som single behøver du ikke være alene, der er andre i samme båd som dig. Find nye venner, sexpartner eller måske en kæreste til et af de mange single arrangementer. Hvis du ikke er til single fester, så kan du prøve speed dating i stedet.