Forside » Dating » Speed dating

Speed dating

Opret profil
Speed dating er for de personer, der ikke har alverdens tid i hverdagen men stadig vil date.

Speed dating

Speed dating kunne være en date ide til den travle person, som ikke har tid til traditionelle dates, da både familien, fuldtidsarbejde og hobbyer skal passes. I modsætning til normal dating kan det nemlig gøres på en mere effektiv måde.

Man får pludselig muligheden for at møde mange mennesker indenfor kort tid. Det er smart, siden mange af de folk man møder ikke er interessante. Grunden til dating er nu engang at finde en man passer godt sammen med.

Med speed dating har du netop muligheden for at finde den perfekte partner. Du behøver ikke at gå på kompromis, da du bare kan tage den næste i rækken, skulle dit første møde ikke være efter din smag.

Hvad er speed dating?

Ved et speed dating arrangement får du mulighed for at snakke med mange forskellige singler af det samme- eller modsatte køn. Derfor ender du med at møde mange forskellige mennesker på en gang. Man kan også kalde speed dating for en form for single dating.

Grundlæggende går speeddating ud på, at du får mulighed for at tale kortvarigt 1-on-1 med de attraktive deltagende. På den måde møder du mange singler på kort tid. Når tiden er gået, vil værtinden ringe med en klokke og du skal gå videre til næste person. Tiden afhænger af arrangementet. Enkelte virksomheder har et par minutter, hvor andre virksomheder kører med længere tidsrammer.

Speed dating

Fordelen ved at benytte speed dating er, at du på et par minutter kan se om der opstår en gnist mellem dig og de personer du taler med. Sammenlignet med traditionel dating, hvor du kan ende med at bruge længere tid på en date – selvom kemien ikke er der.

Når speed dating arrangementet er slut, så får du mulighed for at vælge ved at sætte kryds ved de personer du følte en gnist opstod med, og som du gerne vil se igen. Altså hvis følelsen er gensidig.

Speed dating arrangementer

Der er mange forskellige virksomheder, som afholder speed dating i Danmark. Der er virksomheder, som afholder speed dating 18 år, men der er også virksomheder og sider til sexdating, der afholder arrangementer for ældre.

Speed dating København

Geografisk kan du også deltage i arrangementer mange forskellige steder. F.eks. speed dating København. Hvis du foretrækker at afprøve speed dating online, så er der også enkelte virksomheder der tilbyder dette.

Det eneste du skal være opmærksom på er, at der kan være forskellige regler for påklædning, mængden af deltager og minutantal mellem samtalerne.

to personer, der er i gang med en speed-dating event

Hvem tager til speed dating arrangementer?

Når det kommer til et speed dating arrangement, så kan du møde en masse forskellige typer af mennesker. Både når det kommer til alder, men også hvilke forventninger personerne har. Og, du kan helt sikkert finde en medpart, hvis du er en mand, der søger mand.

Du skal ikke se være bange, flov eller pinligt berørt over hvilken grund du har for at vælge speed dating. Nogle mennesker kommer med en forventning om at søge kærligheden, hvor andre deltager gør det for at finde en sexpartner eller noget helt tredje. Hvad end du er ude efter, så skal du nok kunne finde det til disse arrangementer.

Det er for alle. Du kan kan med høj sandsynlighed finde seniors, der leder efter den eneste ene, cougars, som leder efter den unge frække fyr eller endda kristne, som prøver heldet. Du kan også finde andre piger, hvis du er til lesbisk dating.

Hvorfor vælge speed dating?

Der kan være mange grunde til hvorfor du skal vælge speed dating. Du har mulighed for møde mange flere kvinder eller mænd på end eftermiddag end du vil møde på seks måneder.

Det er også ofte billigere, da prisen på at deltage til et speed dating arrangement ofte er mellem 50-300 kroner. Du skal ikke betale noget udover, end hvad du selv vil købe af drikkelse eller snacks til dig selv.

Det er både effektivt og sjovt. Du kender det selv. Når du er på en traditionel date med en som du er interesseret i, så går der ikke mere end et minut før du har fundet ud af om personen er noget værd.

Speed dating råd og tips

For de fleste kan det godt være skræmmende at prøve speed dating. Hvis du synes det skræmmende og en smule nervøs, når det kommer til speeddating, vil Scor her komme med 7 gode råd. Så skal du nok få dig en god og spændende aften.

I er i samme båd

Du skal huske, at I begge er i samme båd. Hvilket betyder, at hvis det er skræmmende for dig. Så er det formentlig også skræmmende for personen, som sidder foran dig.

Hav et tydelig sprog

Når du kommunikerer med personen, er det vigtigt, at du er tydelig i det du siger. Du har ikke alverdens tid til at gøre et godt indtryk. Den implicitte kommunikation gør også en hel del. Så vær opmærksom på dit kropssprog og prøv at klæde dig pænt på, for at imponere.  

Notater

Du møder mange forskellige singler til et speed dating arrangement. Derfor er det svært at huske hver enkel person. Ved at tage notater til personen, kan du nemmere huske hvem du gerne vil ses med igen.

Vær klar med samtaleemner

Når du holder en kortvarig samtale med andre singler, er det vigtigt at selve samtalen ikke går i stå. Det kan både være akavet for dig selv, men også for din date. Det er vigtigt, at du har et samtaleemne i ærmet, som du kan smide på banen, hvis det bliver nødvendigt. Det kan både være en god historie eller et åbent spørgsmål.

Du skal undgå at sidde fast i ét emne

Når I snakker med hinanden, er det vigtigt, at du ikke forsvinder ind i ét emne. Det kan både kede personen du sidder overfor, men også gøre, at I ikke lære hinanden nok at kende. Samtalen skal være en dialog og ikke en monolog.

Husk at lytte

Ved selve samtalen, er det vigtigt, at du husker at lytte til hvad personen fortæller. Dette giver dig muligheden for at virke interesserede i det personen fortæller, men også virke imødekommende. Det er helt klart et plus.

Nyd det

Husk at nyde det! Når du ankommer til arrangementet, er det vigtigt at du har efterladt din tjekliste derhjemme. På den måde er du mere åben for den person du sidder overfor, men gør også, at du ikke ankommer med de største forventninger.

Hvis speed dating ikke er for dig

Hvis du allerede nu ved, at du ikke vil prøve kræfter med speed dating, da det enten virker for skræmmende eller det ikke virker tiltalende, så kan du også prøve kræfter med andre dating muligheder.

Du kan eventuelt prøve kræfter med singlefester, hvor du deltager til en brag af en fest med andre singler, eller du kan prøve diverse online dating sider.