Hvad er en Swinger?

Hvad betyder det at være swinger?

Det betyder egentlig at have uforpligtende sex i en forening eller klub. Det er inden for de sidste ti år, blevet mere almindeligt og mere acceptabelt at være swinger. Mange bruger i dag swinger klubberne og swinger miljøet i stedet for, eller som supplement til, at gå i byen for at score.

swinger scor

Er det kun gamle tykke mænd der swinger?

På scor.dk kan du finde mange profiler der er i swinger miljøet. Det er både mænd, kvinder og par, der er swingere. De swinger alle for at udleve fantasier, eller dække et behov uden at stå med forpligtelser og forventninger bagefter. De findes i alle størrelser og udseende. Det er både unge og ældre der swinger.

Mange klubber har aftner kun for de yngre swingere.

Hvad har Scor.dk med swingere at gøre?

På Scor.dk kan du finde andre swingere, lave aftaler om at mødes. Mange swingere mødes privat, i større eller mindre grupper og altså ikke kun i klubber. På scor findes der mange loger for swingere, så det er nemt at finde nogen i lokal området eller det sted hvor man er, eller har lyst til at være.

Kan jeg sig nej til en anden swinger?

Det er altid muligt at sige nej tak. Uanset om det er en swinger eller ej. Swingere knalder ikke med alle, bare fordi de kan. Der er respekt for et nej tak. Så har du aftalt et møde, så kan du altid sige nej, selvom der måske er lagt op til mere.

Scor.dk er et godt sted at begynde og fastholde kontakt med de mennesker du møder i swinger miljøet. Brug Scor.dk til at aftale frække møder, både når du er på farten og når du er hjemme. Der er sikkert en eller flere interessante personer online, der er klar til en hurtig aftale.

Support

Hvis du skulle opleve nogle problemer, så kontakt vores support på telefon eller mail. Der sidder nogen ved telefonen eller på mailen, mandag til torsdag fra 10-17, fredag 10-14.

Andre brugere læste også om sexdating sexpartnere

Klik her og opret en gratis profil nu

Opret profil