Forside » Dating » Swinger dating

Swinger dating

Opret profil
Det betyder egentlig at have uforpligtende sex i en forening eller klub. Det er blevet mere almindeligt og mere acceptabelt at være swinger. Mange bruger i dag swinger klubber og swinger miljøet i stedet for, eller som supplement til at gå i byen for at score.

Scor.dk kan du finde mange profiler der er i swinger miljøet, det er både mænd, kvinder og par der er swingere. De swinger alle for at udleve fantasier, eller dække et behov uden at stå med forpligtelser og forventninger bagefter. 

De findes i alle størrelser og udseende. Det er både unge, ældre der swinger, og kristne. Mange klubber har aftner kun for de yngre swingere.

På Scor.dk kan du finde andre swingere, lave aftaler om at mødes. Mange swingere mødes privat, i større eller mindre grupper. På scor findes der mange loger for swingere, så det er nemt at finde nogen i lokalområdet eller det sted hvor man er, eller har lyst til at være.

Swinger sex

Det er altid muligt at sige nej tak. Uanset om det er en swinger eller ej. Swingere knalder ikke med alle, bare fordi de kan. Der er respekt for et nej tak.

Scor.dk er et godt sted at begynde og fastholde kontakt med de mennesker du møder i swinger miljøet. Brug Scor.dk til at aftale frække møder, måde når du er på farten og når du er hjemme. Der er sikker en eller flere interessante personer online, der er klar til en hurtig aftale.

Er jeg swinger? 

Har du lyst til at sexe uden forpligtelser, i trygge rammer. Har du lyst til at prøve forskellige partnere af, eller flere på en gang.? Hvis du kan sige ja til det, så er du sandsynligvis swinger.

Som nybegynder i swinger miljøet, er det en god ide at stille sig selv nogle spørgsmål, og gøre op med sig selv hvad der skal komme ud af det.

Er I et swinger par der træder ind i swinger miljøet, er det vigtigt at I begge holder de aftaler der er lavet. Vær ærlige over for hinanden, og hold inde hvis den ene ikke vil få videre.

Swinger sex er sjovt, men kun så længe aftaler holdes.

Et par, der swinger dater.

Dansk swinger dating

Garanti for sex får du ikke som swinger, heller ikke i en swingerclub. På de online dating sider kan du lave frække aftaler, skulle kemien ikke være tilstede så er der andre muligheder for gratis sex.

Det er ikke anderledes end at finde en helt almindelig date. Fordelen ved at mødes i en sex klub, er at går daten skævt, er der altid en i nærheden at snakke med eller trøste sexe med.

Kan jeg forelske mig i min swinger date? Swinger date, og forelskelse kan være modsætningsfyldt. En forelskelse vil naturligt betyde tosomhed, hvor en swinger date, kan involvere flere personer. 

Som udgangspunkt er swinger dates uden forpligtelse. Kommer der følelser ind i spillet, skal begge være opmærksom på og aftale hvad der så skal ske.

Snak med andre swingere om deres erfaringer på scor.dk eller når du møder dem i en swinger klub.


Swingerklub i København

Der findes flere forskellige slags klubber både i storbyerne og i provinsen. Der mange der tror at de største klubber findes i København men det er ikke sikkert at det er sandt. 

Der er sex klubber i København og de er velbesøgte. Swingerklub i kbh er store og godt besøgte.

Der findes også store og velrenommerede swingerklubber i Jylland og på Fyn. De tager kampen op med hovedstadens klubber, da de ligger i diskrete omgivelser og har ofte bedre plads til parkering.

Swingerpar er ikke utro, selv om der er mange partnere involveret. De dyrker lysten sammen og ved hvad der sker. Det er ikke sikkert de sexer i samme rum. Men nyder frirummet til at se på, eller deltage hos andre, uden at det giver sure miner.

I klubberne er der regler for opførsel og brug af beskyttelse. Dette for at sikre alle gæster en god og fræk oplevelse. Hvis disse ikke overholdes kan man blive smidt ud af klubben.

Ved private sammenkomster er der meget ofte lignende foranstaltninger. Det er for alles bedste at beskyttelse og ansvarlighed tages alvorligt.


Swingerdating for par

Mange kan slet ikke forestille sig at skulle dele sin partner med andre eller selv være centrum for fremmedes lyster.

Swinger er ikke noget man skal, det er noget man er. Der findes mange sider med dansk swinger dating, så har du lyst, tag chancen med en online profil og se hvad der sker. 

For nogle finder de ud af det før de får børn og nyder tiden som swinger, for så at holde pause mens børnene er små. Andre finder først ud af det senere i livet. Nogle forsvinder ud af miljøet fordi partneren ikke ønsker at deltage. 

Det er meget individuelt hvor ofte man swinger. Det kan variere fra et par gange om året til hver uge. Det er dig der har lysten. Hop ud i swinger sex dating