Er du swinger?

Hvad vil det sige at være swinger?

Det er inden for de sidste ti år blevet mere almindeligt og mere acceptabelt at være swinger. Men hvad er det at swinge egentlig for noget? Det betyder egentlig at have uforpligtende sex i en forening eller klub. Mange bruger i dag swinger klubberne og swinger miljøet i stedet for, eller som supplement til at gå i byen for at score.

swingersex scor

Som nybegynder i swinger miljøet, er det en god ide at stille sig selv nogle spørgsmål, og gøre op med sig selv hvad der skal komme ud af det.

Er jeg swinger?

Har du lyst til at sexe uden forpligtelser, i trygge rammer. Har du lyst til at prøve forskellige partnere af, eller flere på en gang.? Hvis du kan sige ja til det, så er du sandsynligvis swinger.

Er I et par der træder ind i swinger miljøet, er det vigtigt at I begge holder de aftaler der er lavet. Vær ærlige over for hinanden, og hold inde hvis den ene ikke vil få videre.

Swinger livet er sjovt, men kun så længe aftaler holdes.

Skal man som swinger sexe med andre?

Sex garanti, får du ikke som swinger, heller ikke i klubberne. Find swinger venner på scor.dk og lav frække aftaler, skulle kemien ikke være tilstede så er der andre muligheder.

Kan jeg forelske mig i min swinger date?

Swinger date, og forelskelse kan være modsætningsfyldt. En forelskelse vil naturligt betyde tosomhed, hvor en swinger date, kan involvere flere personer.

Som udgangspunkt er swinger dates uden forpligtelse. Kommer der følelser ind i spillet, skal begge være opmærksom på og aftale hvad der så skal ske.

Snak med andre swingere om deres erfaringer på scor.dk. Opret en gratis profil og se, om det er noget for dig.

Har du brug for hjælp til oprettelsen?

Hvis du skulle opleve nogle problemer, så kontakt vores support på telefon eller mail. Der sidder nogen ved telefonen eller på mailen, mandag til torsdag fra 10-17, fredag 10-14.

Læs mere her om det at være swinger: swinger nybegynder swinger

Klik her og opret en gratis profil nu

Opret profil