Forside » Sex » Swinger sex

Swinger sex

Opret profil
Det betyder egentlig at have uforpligtende sex i en forening eller klub. Det er inden for de sidste ti år, blevet mere almindeligt og mere acceptabelt at være swinger.

Mange bruger i dag swinger klubberne og swinger miljøet i stedet for, eller som supplement til at gå i byen for at score.


Er det kun gamle tykke mænd der swinger?

Det er både mænd, kvinder og par der er swingere. De swinger alle for at udleve fantasier, eller dække et behov, uden at stå med forpligtelser og forventninger bagefter. 

De findes i alle størrelser og udseende. Det er både unge og ældre der swinger. Der er mange helt unge der swinger, derfor har mange swinger klubber aftner kun for de yngre swingere.

På diverse online sexdating sites og apps kan du finde andre swingere, lave aftaler om at mødes. I de fleste storbyer findes der en swingerclub, nogle byer har flere. 


Hvor mødes swingere?

Mange swingere mødes privat, i større eller mindre grupper. Andre nyder at komme i en swingerklub danmark, her er ofte krav om tilmelding. Således at du er sikker på at der er plads til dig. Det ville være ærgerligt at køre forgæves.

Over alt i landet kan du finde en klub der passer til dit behov og lyst. Swinger dating er meget mere end et knald, en dansk swingerklub har en social funktion. Mange ser hinanden flere gange i klubberne og ses måske uden for klubben efterfølgende.

Online sites tilbyder kommunikation for swingere, så det er nemt at finde nogen i lokalområdet eller det sted hvor man er, eller har lyst til at være.

Der er flere sex klubber København og der er lige så mange swinger klub københavn. Det er ikke kun et københavnsk fænomen. Der findes også swingerklub sjælland, og swingerklub jylland. 

Naturligvis er der også en swingerklub fyn.


Kan jeg sig nej til en anden swinger?

Det er altid muligt at sige nej tak. Uanset om det er en swinger eller ej. Swingere knalder ikke med alle, bare fordi de kan. Der er respekt for et nej tak.

Der er ikke garanti for at få sex, fordi man møder frem i en swingerklub. Selv ikke hvis man har lavet en forhåndsaftale med en, det er altid tilladt at sige nej tak, men så er der jo andre der kunne være interesseret.


Et par personer, der er i gang med noget swinger sex.

Sexklub eller Swingerklub?

Skal man vælge at blive medlem af enten en swingerklub eller en sex klub? Og er det i virkeligheden ikke nøjagtig det samme? 

Der er rent faktisk forskel på de to typer af klubber selv om swinger sex dyrkes begge steder. Man kan groft adskille de to klubtyper på den måde, at man i swingerklubben er tanden mere social end man er i sexklubben. 

De fleste swingerklubber har med jævne mellemrum arrangementer og events, der ikke nødvendigvis fra start involverer sex, som f.eks. gangbang arrangementer. Mens det i sexklubben, igen meget generelt, udelukkende handler om sex. 

Selvfølgelig kan man i swingerklubben sexe fra første til sidste sekund, og man kan bruge en masse tid i sexklubben på at tale og drikke kaffe. Helt generelt er man altså tanden mere social i swingerklubben end i sexklubben.


Dansk swinger sex

Det kan være grænseoverskridende at besøge en klub. Hvad er en swingerklub for noget i det hele taget? 

Kort fortalt så er det et mødested for dem der gerne vil sexe med andre. Både nogen de kender men også fremmede.

Der er dresscode i klubberne, så alle er mere eller mindre afklædte. Lak, læder og latex er meget brugt. For kvinder er pikant lingeri og en mulighed. Frække kostumer er altid et hit.

Der er forskellige regler i de enkelte klubber, men uanset om det er en swingerklub aalborg eller swingerklub amager så gælder diskretion og pli altid. Et nej skal respekteres i alle klubber.

Mange klubber gør meget ud af at der ikke er for stor overvægt at mænd. De fleste har en ambition om at der max må være to mænd for hver kvinde.

I en swingerklub er anonymiteten noget af det vigtigste, det hænger uløseligt sammen med diskretionen. Det er ikke tilladt at tale om hvem der har været i klubben. 

Måske har du hørt om en swinger fest? ofte er det et privat arrangement uden for klubberne. Det kan være et swinger par der holder det for nogle de har mødt online eller i en klub som swingerklub ishøj. Du finder mere om diverse typer swinger i vores sex ordbog.

Selv om der ikke er så mange regler for sådan en fest, så er det god skik at overholde de samme regler som der er i en sex eller swingerklub.

Diskretion og anonymitet. Nej betyder nej. Det anbefales at passe på sig selv. Medbring gummi uanset om du er mand eller kvinde. 

I klubberne stilles de til rådighed. Men husk dine egne hvis du har særlige præferencer, eller er allergisk overfor visse typer kondomer.

Du kan formentlig også finde swinger sex i Vejle, Viborg, Kolding eller i Ringsted.