Forside » Sex » Swingerklub

Swingerklub

Opret profil
En svingerklub er et mødested for personer der ønsker uforpligtende sex med andre. Her er ordnede forhold og mulighed for bare at se på og nyde den lystighed der er i rummene. Her spørges kun om du har lyst, ingen forpligtelser, kun sjov og nydelse.

Swingerklub

En svingerklub er et mødested for personer der ønsker uforpligtende sex med andre. Her er ordnede forhold og mulighed for bare at se på og nyde den lystighed der er i rummene.

Der er mange Swingerklubber i Danmark.  En verden hvor liderlighed og sex har overtaget – Regninger, pligter og dagligdag forsvinder. Du kan være, lige hvem du vil for en stund, blive høj på stemningen og leve i nuet.

Hvis du spørger hvad er en swingerklub? Vil ovenstående ofte være det svar du får. Her spørges kun om du har lyst, ingen forpligtelser, kun sjov og nydelse.

Naturligvis er der forskellige lyster og derfor har de forskellige klubber regler og retningslinjer der skal følges. Swingerklubber findes over hele landet. Det er ikke kun et Københavner fænomen.

Din første gang i swingerklub?

Læs om de forskellige klubber, og find ud af, hvilken du synes lyder mest spændende. Hvis du er i et forhold, så inddrag din partner i dine tanker. Hvis du er single, så tag enten afsted alene. Med venner. Eller opret en sexdating profil, hvor du søger efter en, der er lige så nysgerrig som dig.

Det er vigtigt at læse klubbernes hjemmeside godt igennem. Når du har fundet den klub du vil besøge, så lær klubbens regelsæt at kende. Husk især at sætte dig ind i dresscode og hvad der er tilladt og ikke tilladt.

Hygiejne i swingerklubber

Inden det første besøg i en swingerklub, kan spørgsmålet om hygiejne virkelig fylde meget. Men det er en unødvendig bekymring. I swinger klubberne er hygiejnen i top. Alle madrasser og sæder er lavet af vaskbare materialer og det gør det nemt at gøre rent efter sig.

Der står sprit og servietter til rådighed i samtlige lokaler. Så der er ingen undskyldning. Rene madrasser indbyder til mere aktivitet. Der er desuden mange badeværelser, hvor det er muligt at tage bad.

Swingerklub sex er for mange et frirum til at prøve nye ting, eller flere partnere på en gang. I et sikkert og trygt miljø. Respekter altid et nej tak. Der er ikke garanti for sex til alle i en swingerklub.

De sjællandske klubber

Der er ikke langt i mellem swingerklubber i københavn men afstand er relativt i forhold til hvilken klub du ønsker at besøge. Swingerklub i Ishøj eller er du mere til swingerklub i Amager? Der er også swingerklubber uden for København. Besøg swingerklubben i Roskilde hvis du kommer forbi.

Afstand og hvad der tilbydes af lokaler i de enkelte klubber er afgørende for valget af klub. Nogle foretrækker de store klubber med mange muligheder andre ønsker de små.

Flere mænd om en kvinde
Erotisk fælles leg i swingerklub

Hvem kommer i hvilke swingerklubber?

Det er ikke opdelt efter region eller bopæl. Alle kan komme i klubberne. Det kan være fristende at køre til en klub længere væk, for det kunne være naboen eller kollegaen var i den der var tættest på.

Har klubben et godt ry? Er den pæn og ren? Er personalet venligt? Så har du en klub som trækker folk til. Uanset om de skal køre meget langt.

Swingerklub i Jylland

En af de største og mest kendte swinger klubber findes i Jylland. De fleste swinger klubber i Jylland ligger på østkysten. I de større byer, hvor der er grundlag for at have en klub. Der er større afstand mellem klubberne.

Swingerklubben i Kolding

Det er den største og bedste udstyret af de jyske swinger klubber. Klubben er placeret så oplandet dækker en del af Fyn og et stort område i Jylland.

Swingerklubben i Århus

Vores swingerklub i Århus er kendt for sin intime, hyggelige og imødekommende stemning. Lokalerne ligger tæt på motorvejen. Den ligger anonymt gemt af vejen og med en diskret facade. Der er gode parkeringsforhold.

Swingerklubben i Aalborg

Dette er en lille og intim swingerklub for mennesker med et frit og eventyrlystent forhold til seksualitet. Det er en åben og imødekommende klub med erotisk dresscode og fokus på, at alle, singler såvel som par er velkomne.  Klubben er kun 500 meter fra busstationen og hovedbanegården og har diskret indgang fra parkeringspladsen.

De fynske klubber

De fynske swinger klubber bliver ofte overset, i kampen mellem de store klubber i Jylland og de københavnske klubber. Det er ærgerligt da de har meget at byde på. Swingerklubben i Odense, og swingerklubben på Fyn er det samme.

Klubben ligger ikke i byen men er placeret diskret i omegnen af Odense. På Fyn findes en forholdsvis ny klub og en veletableret klub.

Hvilke typer mennesker besøger swingerklubber?

De der besøger swinger klubber i Danmark, er et bredt udsnit af den danske befolkning. Heldigvis kan man ikke se hvem der er hvem, når først tøjet er lagt i skabet og løjerne begynder.

Fordomme pakkes væk sammen med tøjet. Der efter er det kun lyst. Her betyder det ikke noget om du er direktør eller arbejdsmand. Dagplejer eller akademiker. Alle kommer med samme formål. At få udlevet seksuelle fantasier og få en fornøjelig aften og nat. Så, hvis du måske vil afprøve et gangbang, så er det her.

Swingerklubber for smukke mennesker findes ikke. Alle er velkomne, uanset udseende. Det er din erotiske udstråling der gør dig attraktiv.

Skulle du møde en du kender, eller en kendt så husk at diskretionen er det vigtigste når du forlader klubben. Hvad der sker i swinger klubben bliver i swinger klubben.