Forside » Sex » Tucan Club

Tucan Club

Opret profil
Velkommen til Scor.dk, Danmarks frækkeste mødested, men også mødested for medlemmer af Tucan Club, Danmarks frækkeste swingerklub.

Swingerklubben har alt hvad du kan ønske dig. Der er stort wellness område og mange spændende rum. Kom og slip fantasien løs.

Kom og oplev de mange muligheder, få dine hemmelige ønsker og drømme ført ud i livet. Du er naturligvis anonym, lige som du er på Scor.dk.

Som medlem af Scor.dk får du 15% rabat på din entré når du besøger Tucan Club. Derudover afholder vi en årlig sommerfest i samarbejde med Tucan Club, som er kendt for at være både fræk og festlig på samme tid.

Hvad kan jeg finde?

Der mange private rum og fælles rum. Der er noget for alle interesser, både det blide og det hårde.

I Tucan Club er der både damp bad og spa. Den store er inde og en mindre spa udenfor. Der er en stor terrasse med udsigt. Der er romantiske rum og erotisk Tantra og Soft Sex Temple. 

Det hemmelige og det for de mange. Der er en fræk SM-afdeling og darkroom. Den store madras indbyder til mange i fælles sjov. 

Klubben udbygges og opdateres jævnligt med nye og spændende rum.


Hvem besøger klubben?

Tucan Club er for alle, både de nysgerrige og nybegyndere og garvede swingere. Der er ikke krav om at være aktiv. Det er helt i orden at se på.

Som nysgerrig eller nybegynder er der rig mulighed for at komme og se klubben og få en rundvisning. Der vil blive fortalt om reglerne og dresscode. Dette skal overholdes.

I klubben kommer alle typer og alle aldre. Både singler og par. Udseende og seksuelle præferencer, er individuelle. Her handler det om gensidig kemi. Lige som på Scor.dk skal et nej tak altid respekteres og der skal spørges om lov først.

Tucan Clubs gæster nyder at have nogle hyggelige timer, blandt andre ligesindede fra hele verden, de har generelt rigtig god pli, er meget åbne og tolerante. Hvis du ønsker sex i Esbjerg, er det et godt sted til at møde folk fra hele landet. Klubben ligger nemlig meget tæt herpå.

Der er enkelte, der gerne vil se om de kan finde en person til et hurtigt engangsknald, hvor andre godt kan lide at lære personen at kende først.

Scor en date

Vi har flere af Scor-profilerne finder deres dates på scor og mødes med dem i Tucan Club. Det er en unik mulighed for at lære dem lidt at kende inden et møde. 

Det ses af og til på profilerne, at første møde skal være i Tucan Club. Det er trygt for begge parter. Det er både et offentligt sted og et anonymt sted. 

Det har også den fordel at går daten skævt og profilen ikke lever op til forventningerne så er der en i nærheden til at dække behovet.

Det er ligeledes let at holde kontakten med de personer man møder I Tucan Club. Mange af dem har en scor profil hvor kontakten kan holdes ved lige og nye eskapader kan aftales. 

Denne unikke kombination af det anonyme mødested og anonyme kontakt og dating site er det perfekte match for swingere.


Hvad skal jeg huske?

Husk altid, at være tilmeldt inden ankomst. Hvis der ikke er fysisk plads, eller venteliste for singlemænd, vil du blive afvist ved døren og måske have spildt en lang køretur. Man kan ikke møde op uanmeldt.

Tucan Club opfordrer deres gæsterne til at parkere hensigtsmæssigt. I løbet af aftenen vil der komme rigtig mange biler og selvom pladsen er stor, bliver den fyldt. Hold ikke med for stor afstand til hinanden.

Når du tjekker ind, vil du få udleveret en nøgle til et garderobeskab og få et armbånd på med nøglenummeret. Når du har klædt om, kan du låse dit tøj/ting inde og efterfølgende aflevere nøglen i baren, hvor vi passer på den. 

Køber du drikkevarer i baren, bliver det blot skrevet på dit nøglenummer og du skal først afregne når du tjekker ud. Du kan selvfølgelig få din nøgle udleveret i løbet af aftenen, hvis du blot skal hente noget i dit skab, eller måske lige tjekke din telefon.

Dresscode skal overholdes. Lingeri eller pikante kostumer er ofte brugt af kvinderne, For mænd er det boxershorts eller tights. Håndklæde omkring kroppen er ikke en del af dresscoden.


Er det altid de samme der gæster Tucan Club?

Hver weekend besøger 40-50 nye personer klubben for første gang. Mange tager hjem, med et års medlemskab til klubben, og en god oplevelse i bagagen, som lægger fundamentet for mange frække aftener i fremtiden.

Det betyder at der altid er nye at møde, og gengangere at forføre, igen og igen. Scor.dk og Tucan Club ønsker at du møder interessante og imødekommende mennesker. Flirter og danser til fantastiske rytmer, lever dine erotiske drømme ud eller måske opdage nye. 

Så husk, at du med fordel kan konvertere din gæstebillet til et medlemskab (hvis du gør det samme aften, når du tjekker ud) hvis du allerede her ved at du gerne vil være medlem. Husk at oplyse du er Scor.dk medlem for at få din rabat.

Klik på knappen herunder for at oprette din profil på Scor.dk, og blive en del af Tucan Clubs fællesskab her på hjemmesiden.