Forside » Dating » XL dating

XL dating

Dating for kvinder og mænd, som har lidt ekstra at holde om, og for dem der søger en partner med ekstra kilo på kroppen.

XL-dating er både for personer som selv har lidt ekstra på sidebenene, som søger en dating partner med samme holdning til krop og livsstil eller en slank person der ser former som en fordel.

Hvem dater en XL?

Du vil opdage at ikke alle er plus size og tilhører kategorien overvægtig. Det kan være slanke personer, som søger en dating partner med masser at holde af og holde om. Eller personer der ser sig selv som mere fyldige end de er.

De finder alle former og fylde attraktivt og nyder de smukke personer der har dem. Der er slanke mænd der nyder og tænder på sex med store kvinder. 

Der er selvfølgelig også store mænd der tænder på store nøgne kvinder. Så uanset din størrelse så findes der en der passer til dig.

Specifik dating

Det kan være svært at manøvrer i datingjunglen, alt for ofte mødes de skønne mennesker med ekstra på sidebenene med kommentarer der er upassende. Overvægt er ikke ensbetydende med at du har ret til at gøre nar af personen. 

Bag skærmen, sidder kvinder med store numser. De elsker at du finder dem sexede og attraktive. Har du valgt at date store kvinder, så ved du at disse kvinder er lige som de skal være.

Der er fordele ved at bruge en dating side der er henvendt til XL personer. Her peger igen fingre eller kommer med uvedkommende råd.

Hvordan ser jeg ud?

Alle har en mening om hvordan de selv ser ud. At være i XL klassen er ikke anderledes. Nogle er kede af deres udseende andre hylder formerne og dyrker de bløde former.

At være XL er attraktivt når personlighed og udstråling følger med. Selv på et almindeligt datingsite er kvinder med store bryster i høj kurs.

Der er noget lokkende og dragende over dem. Noget der tænder lysten til at røre og nyde.

XL eller BBW?

Der er ikke den store forskel på de to udtryk, XL og BBW dækker over samme betegnelse, XL tager kun udgangspunkt i størrelsen hvor BBW sætter fokus på det smukke i store kvinder. BBW bruges i stigende grad da det er meget mere positivt ladet.

Det er for mange helt specifikt at de dater fyldige kvinder, for at kunne mærke den bløde og varme krop.

At skjule sine former er blevet en livsstil, præget af modetyrani og sundhedsdiktatur. En krop er en krop. At være buttet eller rund er ikke grund til at gemme sig væk. Flere og flere får øjnene op for at sundhed er mere individuelt og ikke nødvendigvis passer ind i tidens trend.

Heldigvis findes der masser af frækt lingeri til store kvinder. Ingen bør gå med uforrettet sag når det handler om at klæde sig på til en date. 

Heller ikke når det handler om at se godt ud i en swingerklub eller en pikant aften hjemme sammen med partneren. frække kostumer til store kvinder er altid et godt valg. Du kan være lige den du vil. 

På datingsites vil der være mulighed for at angive hvad du søger efter også med hensyn til vægt/størrelse på din partner.

Der er flere modne kvinder der bliver større med alderen. Det er videnskabeligt bevist at kvinder tager mere på også selv om de spiser det samme og træner som de plejer.

Lad ikke din størrelse skræmme dig, eller din partner. Du er værdifuld lige som du er, for der er kun en af dig. Mænd tænder på store kvinder uden tøj. 

På online dating sider kan du oprette din helt egen datingprofil, hvor du kan date andre lækre buttede mænd og kvinder. Du behøver ikke at være en streg i luften for at finde din soulmate. På de fleste sites kan man stort set det samme. Chatte med hinanden eller maile. Nogle fortrækker at blogge om dating, den nye partner, det første kys, en kommende date, eller de uheldige dates man har været på.

Gør noget ekstra ud af din datingprofil. Brug tid på at lave en god og beskrivende profiltekst. Skriv gerne, hvad du søger hos en partner. Skal han eller hun være en kæreste, engangsknald, sexpartner eller bare en god ven. Som single kan du jo selv bestemme, hvem du ønsker at score eller date.

Et billede fortæller mere end 1000 ord også for modne kvinder med store patter. Sæt billedet på der viser dine former. Det er det der skabet kontakten til den der vil dig og dine smukke former.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Scor.dk her er plads til alle, også dig. Vi rummer alle typer og har profiler i alle vægtklasser. Der findes også en date til dig.


Opret profil

Notifikationer

Ingen notifikationer